Biografia VALENTIN SANFIRA de la Doina Gorjului la o poveste impresionanta de viata.

Conform biografiei oficiale, VALENTIN SANFIRA este absolvent al Liceului de Muzica si Arte Plastice „C-tin Brailoiu” din Târgu Jiu, secția canto popular. Sanfira a devenit colaborator al „Doinei Gorjului”, fiind distribuit în numeroase spectacole.

Premiul al II-lea la Festivalul National al Cântecului Popular „Mamaia 2008” a contribuit decisiv la intrarea sa în rândul angajaților ansamblului "Doina Gorjului".

În peisajul folcloric gorjenesc, vocile bărbătești sunt din păcate rare iar el este exceptia celor care confirma regula.

În prezent este student la Conservator si este deja preferat al multor emisiuni folclorice de la Radio si TV.

Dupa cum spuneam dincolo de CV-ul artistic, biografia lui VALENTIN SANFIRA ascunde o poveste de viata impresionanta.
wiki monden valentin sanfira fosta iubita

Mama lui Valentin s-a măritat la vârsta de 15 ani si s-a chinuit timp de zece ani sa rămână însărcinată. Dupa ce a încercat toate tratamentele, aceasta a adoptat un băiat din Craiova, iar doi ani mai târziu a avut copii si pe cale naturala.

Pe vremea când avea 10 ani, Valentin a aflat ca fratele lui este adoptat si a ramas socat se gândea la ce este mai rau.

Mai târziu a realizat cât de greu i-a fost fratelui mai mare, Adrian sa afle pe vremea când era la liceu ca este adoptat. Adrian a avut de ales între mama naturala si cea adoptiva, făcându-i pe părintii adoptivi sa sufere enorm, deoarece a plecat sa locuiască cu mama sa biologica, cea care cu ani în urma îl abandonase în maternitate.

Valentin este insa si un "mare crai". Presa mondena a scris mult despre relatia lui cu Roxana Vasniuc.

Apoi in ianuarie 2016 Valentin a surprins pe toata lumea cand a postat pe o retea de socializare: "A mai trecut un an… Sunt mai matur si mai întelept sa înteleg ca viata înseamna alegeri… Am împlinit 26 de ani… vârsta cea mai frumoasa, acum am tot ce-mi doresc, dragostea publicului, o familie frumoasa si mi-as dori daca s-ar putea sa rămân asa! Va multtumesc tuturor celor care va gânditi la mine”  Alaturi de VALENTIN  era Cosmina Adam fosta concurenta la „Miss Hostess România” care ii devenise iubita.

Valentin Sanfira - Când doua inimi se unesc

Insa nu a fost sa fie marea iubire.. Relatia s-a dovedit a fi un balon efemer de sapun, astfel ca in august 2016 Valentin Sanfira a aparut alaturi de o noua cucerire, si anume Ramona Cla, o bruneta focoasa cu care a aparut pe o plaja din Mamaia.

Asadar, se pare ca talentul muzical a lui Sanfira merge alaturi de talentul de a cuceri femeile.
MAI POTI CITI