Biografia Alina Maria Binder sotia Printului Nicolae, nepotul regelui Mihai.

Veste neasteptata, Printul Nicolae, exclus de Regele Mihai din linia de succesiune la tron, in august 2015, a postat luni pe pagina sa de Facebook un comunicat prin care anunta ca s-a logodit in iulie cu Alina-Maria Binder, iar in vara lui 2018 urmeaza sa faca nunta.

Nicolae si Alina Binder au fost surprinsi prima data împreuna, în 2016, la botezul copilului Printului Jean de Orléans.

Acum Principele Nicolae a postat urmatorul mesaje oficial: "Imi face o mare placere sa anunt logodna cu domnisoara Alina-Maria Binder. Ne-am logodit  in iulie 2017 in timpul vacantei in Cornwall, Anglia”, a anuntat principele, care continua prin a declara ca a gasit in Alina  “o persoana foarte speciala”."

Dupa cum spuneam, relatia celor doi nu este una noua sau suprinzatoare.  In data de 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii, conform site-ului Asociaţiei Curtea Veche.

wiki biografie alina maria binder sotia printului nicolae

Aflăm, totodată, că Alina a participat la Maratonul Regal din 10 mai 2015 de la Palatul Elisabeta, condus de Principele Nicolae.

Alina Maria Binder a studiat Relatii internationale si Integrare Europeana la SNSPA si a fost, potrivit contului de Facebook, PR la Asociatia Aviatorilor.

Numele acesteia apare si pe blogul MonarhiaSalveazaRomania.

Insa partea de cancan monden vine acum: Alina Binder este cunoscuta în lumea mondena ca fiind fosta iubita a lui Sebastian Blaga, fiul fostului copresedinte al PNL, Vasile Blaga.

Regele Mihai a semnat la 1 august 2015 un document prin care i-a retras nepotului sau Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de "Principe al Romaniei" si calificativul de "Alteta Regala".

Nicolae a fost exlus din linia dinastica, potrivit unui comunicat ce a fost dat publicitatii de reprezentantii Casei Regale prin care se anunta decizia. Nu a fost însa dat un motiv clar, dar se lasa de înteles ca stilul de viata al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei.

S-a vorbit atunci ca Regele Mihai a luat aceasta decizie deoarece Nicolae ar fi lasat-o însarcinata pe Nicoleta Cîrjan, dar ca nu a dorit sa recunosca copilul si acest lucru l-a suparat pe bunicul sau.

Printul Nicolae a negat de fiecare data faptul ca ar fi tatal fiului Nicoletei Cirjan si chiar a cerut în instanta efectuarea unui test de parternitate, lucru pe care tanara l-a refuzat.
MAI POTI CITI