Anca Ciota si Diana Parvu biografia reporterelor Kanal D trece pe la METEO.

Schimbari la Kanal D. Începând de luni (21 august), de la ora 19:00, Stirile Kanal D vor transmite cele mai relevante informatii de pe agenda publica dintr-un studio nou-nout, conceput la cele mai înalte standarde tehnice.

Pe o suprafata de 200 de mp, cu un perete video de 50 mp, cu tehnologie LED si un pachet grafic complex si dinamic, echipa Kanal D promite ca stirile vor deveni un adevarat spectacol al informatiei.

Stirile Kanal D se imbogatesc si cu o rubrica Meteo de sine statatoare, prezentata in timpul saptamanii de Anca Ciota, iar in weekend de Diana Parvu, ambele prezentatoare fiind cunoscute deja publicului Kanal D. 

Conform CV-ului, Diana Parvu este de sapte ani reporter al Stirilor Kanal D si, de asemenea, realizatoare si prezentatoare a rubricii  de succes „Codul fericirii”, din cadrul Stirilor.

diana parvu biografia prezentatoare meteo kanal d

Inainte sa lucreze la Kanal D, Diana Parvu a lucrat intr-o agentie de PR. Facea PR Corporate pentru multe companii internationale.

Din biografia profesionala aflam ca Anca Ciota a evoluat si ea in echipa Kanal D.

Anca a fost reporter in cadrul emisiunilor „Drept la Tinta” si „WOWBiz”, a realizat de-a lungul timpului o serie de interviuri si reportaje cu personalitati marcante din tara si strainatate.

Anca Ciota s-a casatorit in 2016 cu cantaretul Phelipe. Nasi de cununia le-au fost Madalin Ionescu si Cristina Siscanu.

Acum cele doua vor incerca sa il eclipseze pe celebrul Busu, de la care multi isi iau informatiile despre vremea de a doua zi.

biografie anca ciota meteo kanal d


Si daca tot am vorbit despre schimabrile de la Kanal D, merita sa amintim si de noutatea toamnei, rubrica „Sabbagh in actiune”, care va fi prezentata in weekend, sambata de sambata, in cadrul grupajului informativ al serii, de Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh isi continua anchetele si reportajele de impact, de aceasta data in cadrul Stirilor Kanal D, intr-o formula concentrata si desigur mai dinamica.
MAI POTI CITI