Adriana Lorena Chelariu isi trece in CV: Studenta la Academia de Politie

Marian Godina poate fi gelos pe fata primarului comunei Pomarla, din judetul Botosani, Dumitru Chelariu.

Ziarele de cancan s-au si grabit sa scrie titluri care de care mai "criminale". De exemplu un tabloid titreaza scurt si bombastic: "Bomba sexy care i-a dat rusine lui Marian Godina! Este printre primii 10 studenti de la Academia de Politie..."

Adriana Lorena Chelariu, acesta e numele fetei, a reusit la  Academia de Politie cu o nota care o claseaza în top 10 la nivel national.

Adriana Chelariu a optat pentru specializarea ”Drept”, iar unitatea pe care a selectat-o pentru a lucra ulterior este Inspectoratul de Politie al Judetului Botosani.

Si cum politistul vedeta a Facebook-ului Godina Marian nu a reusit sa intre la Academia de Politie,
Adriana Lorena Chelariu  biografie cancan marian godina
Asa arata Presa noastra de CANCAN!!
atunci scribii din redacatii au primit cu siguranta "ordinul pe unitate": umiliti-l pe Godina.

Si s-a trecut la fapte. Si asa au aparut, si raspandit viral titluri care incearca sa ne faca sa credem ca Marian Godina a fost UMILIT de fata unui primar.

Insa adevarul este desigur altul. Cat de redus neuronal poti fi ca sa crezi ca Adriana Lorena Chelariu a dat la Academia de politie ca sa il faca de rusine pe Godina??? Este foarte posibil ca Adriana nici sa nu fi stiut de acesta.

Si desigur cat de vid mental sa ai ca sa crezi ca politistul Godina s-a simtit naspa, distrus, etc. cand a vazut ca Adriana Chelariu a intrat printre primii 10 la Academie. Poate nici nu l-a interesat cine sunt aceste persoane.

Dar sa facem trafic cu orice pret zic. Sa inventam fel de fel de lucruri doar doar mai creste numarul de vizitatori.

Daca nici acest mod de scrie despre un lucru absolut normal, transformandu-l in ceea ce nu este, nu reprezinta FAKE NEWS...

Iar sa prezinti peste tot fotografii  furate de pe contul de FB al Adrianei Chelariu, cu siguranta fara acceptul sau, reprezinta o incalcare a dreptului la viata privata.

Sigurul lucru cert si adevarat, este ca Adriana Chelariu are trecut in CV de acum, faptul ca este studenta a Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti.
MAI POTI CITI