Pareri PARUSAN TONIC Energizant caderea parului la femei. Indicatii si utilizare.

Inainte sa ne facem o parere despre Parusan Tonic energizant pentru femei sa va spunem cateva cuvinte despre intreaga gama de produse impotriva caderii parului.

Gama de produse Parusan se adreseaza in special femeilor si este formata dintr-un tonic energizant si un sampon stimulator care contin substanta activa „AnaGain”, care are la baza extractul din lastari de mazare.

"AnaGain" a fost premiata la nivel international pentru eficacitatea dovedita în prevenirea caderii parului, stimularea cresterii firelor noi si în combaterea îmbatranirii acestuia.

Formula sa contine in compozitie biotina, L-arginina si vitamina E, ce pot asigura în mod direct aprovizionarea cu substante nutritive concentrate la nivelul scalpului si al radacinii firului de par.

Impreuna cele doua produse Parusan – Sampon Stimulator si Parusan Tonic Energizant actioneaza sinergic si stimuleaza circulatia la nivelul scalpului, reduc caderea parului si accelereaza faza de crestere a acestuia.

Conform prospectului Tonicul energizant Parusan este un concentrat de ingrediente active care ajuta in mod eficient la combaterea pierderii difuze a parului.
pareri parusan tonic energizant pentru femei

Are in compozitie biotina, L-arginina, vitamina E, precum si o substanta speciala, numita AnaGain, pe baza de extract de lastari de mazare, ale carei efecte pozitive au fost confirmate in mod stiintific.

Folosit cu regularitate, tonicul energizant ParuSan stimuleaza circulatia la nivelul scalpului, favorizeaza hranirea pielii capului cu substante nutritive, opreste caderea parului si accelereaza semnificativ cresterea acestuia.

Beneficii si indicatii utilizare Parusan Tonic Energizant
  • Pentru par rar si in cazul pierderii difuze a parului
  • Stimuleaza circulatia la nivelul scalpului
  • Favorizeaza hranirea pielii capului cu substante nutritive
  • Opreste caderea parului si accelereaza faza de crestere a parului

Parusan Tonic Energizant se aplica dupa spalarea parului prin masarea blanda a pielii capului. Nu se clateste, se lasa sa se usuce, fara a incarca firul de par.

Pentru efecte cat mai bune, tonicul energizant ParuSan se foloseste impreuna cu samponul stimulator ParuSan.

In farmaciile Catena puteti cumpara Parusan Tonic energizant la un pret de aproximativ 30 lei.