Pareri Casti In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre, Wireless. Calitate la pret maxim.

Sa ne facem o parere despre castile In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre, niste casti audio care conform comentariilor de pe eMag au un rating (la acest moment) de 4,67 din 5, ceea ce nu este rau.

Este drept ca vorbim despre niste casti wireless premium care isi justifica banii dati.

Revenind la opiniile cumparatorilor, acestia sunt de parere in marea majoritate, Castile In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre ofera o autonomie foarte mare, au un timp de incarcare foarte scurt si ofera un sunet foarte clar.

Pe post de handsfree Casti In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre sunt bune doar in spatii inchise in timp ce in mers interlocutorul cu greu te aude.

O alta parere negativa legata de In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre este faptul ca nu au stand by. Daca uiti sa le inchizi se descarca.

Insa cel mai mare minus il reprezinta lipsa forward si backward pentru muzica.
Pareri Casti Wireless In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre

Asta fiind spuse sa vedem care sunt principalele caracteristici ale castilor wireless In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre.

Castile PowerBeats 3 au o durata de viata a bateriei de pana la 12 ore si un sistem de prindere sigur pentru a maximiza confortul si stabilitatea. Cu o incarcare de 5 minute (Fast Fuel) puteti asculta muzica timp de 1 ora.

Cu o durata de viata a bateriei de pana la 12 ore, un design optimizat pentru un confort sporit si sunet captivant aveti posibilitatea de a realiza cele mai dificile antrenamente.

Castile In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre, sunt rezistente la apa si transpiratie asigura durabilitatea necesara pentru antrenamente intense si vreme nefavorabila.

Si desigur pretul. Ei bine in acest moment castile In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre costa la reducere pe eMag 624 lei!

E mult, e putin... voi sa spuneti. Merita sa cheltuim peste 600 de lei pe aceste casti sport premium?Comentariile sunt inchise