NUNTA MARE. Kate Mara si Jamie Bell s-au casatorit.

Wiki monden. Actrita Kate Mara (34 de ani) si Jamie Bell (31 de ani) formeaza un cuplu de doi ani si aveau înca de acum jumatate de an planuri de casatorie.

Ei bine, iata ca acum ca cei doi au devenit sot si sotie. Potrivit presei internationale, nunta  dintre Kate si Jamie a avut loc în urma cu o saptamâna în Los Angeles.

Kate Mara si Jamie Bell au format un cuplu dupa ce au jucat împreuna în filmul „Fantastic 4”, în 2015.

Amintim ca acesta este primul mariaj pentru Kate Mara, dar al doilea pentru Jamie Bell, actorul fiind casatorit anterior cu actrita din ”Westworld”, Evan Rachel Wood.

Acestia din urma s-au casatorit în 2012 si s-au despartit dupa doi ani de mariaj. Jamie si Evan au un baietel în vârsta de trei ani.
Nunta de Vedete Kate Mara si Jamie Bell s-au casatorit

Chiar daca pana acum au fost discreti atunci când a venit vorba de viata lor privata, anuntul privind casatoria a fost facut chiar de cei doi actori pe conturile de Twitter.

Kate Mara, actrita din serialul de succes „House of Cards” a postat în dreptul unei fotografii surprinse în timpul petrecerii de nunta mesajul „Casatorie!”, iar Jamie Bell a postat aceeasi fotografie pe Twitter cu mesajul „Domnul si doamna B”.

Conform biografiei Kate Mara, nascuta pe 27 februarie 1983, este o actrita americana de televiziune si film.

Primul rol de televiziune al Marei a fost in drama "Law & Order" in 1997.

In 2004 a primit rolul principal in " Prodigy", un serial despre adolescenti,copii-minune,la WB Television Network, in care a jucat numai pentru episodul pilot.

Filmul de debut al Marei a fost "Random Hearts" cu Harrison Ford in 1999, regizat de Sydney Pollack in care o joaca pe Jessica Chandler, fiica unei congresmene.