Mesaje de multumire pentru PRIETENI adevarati. Mesaje pentru prieteni dragi!

Cateva mesaje frumoase de multumire pentru prieteni adevarati. Acei prieteni care spre deosebire de prietenii falsi iti sunt mereu. aproape. Mereu au un cuvant bun de spus si iti intind o mana de ajutor ori de cate ori ai nevoie.

1. Prietenia e o promisiune facuta in inima. In tacere. Nescrisa. E o legatura pe care distanta n-o face sa se desfaca, nici timpul n-o face uitata.

2. Prietenia nu e un concept, nu e o notiune metafizica... prietenia e un curcubeu in toate culorile dragostei, e o promisiune nesfarsita, e un cadou pe care il deschizi iarasi si iarasi.

3. Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.

4. O prietenie adevarata este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic.

5. Viata e un vas plin de amintiri. Umple-l cu momente de care merita sa-ti amintesti. Cum sunt cele petrecute alaturi de prietenii tai.
Mesaje de multumire pentru PRIETENI adevarati si DRAGI

6. Cel neprihanit arata prietenului sau calea cea buna, dar calea celor rai îi duce în ratacire.

7. Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.

8. Oricand putem spune ca:"ne stim dintotdeauna!" In momente grele ne-am intins una`alteia mana! 

9. Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei.

10. A fi alaturi de cineva. A sti cand sa vorbesti si cand sa taci. A cunoaste mai multe detalii despre persoana de langa tine decat chiar acea persoana. A fi prieten. Tu stii asta cel mai bine.

11. Sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii ascunse, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii!

12. O prietenie incepe cu un zambet, traieste printr-o lacrima si se termina cu un sarut.

13. Cand ti-e somn gandestete la bine ....cand dormi viseaza bine ....cand te trezesti gandestete la bine ... daca totul merge rau.... zambeste! Maine poate fi si mai rau! De sarbatori gandeste pozitiv alaturi de cei mai buni prieteni

14. Bai, ce pot sa-ti zic? Imi esti cu adevarat prieten si asta e tot ce conteaza! Asa ca... multam fain! 

15. Prietenii buni se suna mereu. Prietenii apropiati se vad mereu. Iar prietenii adevarati sunt mereu impreuna, chiar si cand nu sunt unul langa celalalt.

16. Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul.

17. Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se ineaca inainte de a ajunge la celalalt mal.

18. O sa te apreciez intotdeauna pentru faptul ca mi-ai fost mereu alaturi si ai stiut cum sa-mi oferi o vorba buna atunci cand am avut nevoie de ea. Esti un prieten adevarat!

19. Parfumul reprezinta sentimentele florilor. Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumusetea pana cand nu se ofileste...

 Mesajele de prietenie din acest articol sunt potrivite atat pentru o ocazie speciala, cum este o zi de nastere sau pentru o zi obisnuita in care doresti pur si simplu sa transmiti un gand bun oamenilor frumosi din viata ta. Articol din categoria mesaje de buna dimineata pentru prieteni, mesaje pentru prieteni buni, sms pentru prieteni, mesaje de ramas bun pentru prieteni si mesaje de la multi ani pentru prieteni buni etc.
MAI POTI CITI