Impresii Pensiunea VERDE CRUD Rasnov. Oaza de relaxare intr-o poienita de munte.

Daca iti doresti sa lasi totul si sa pleci in munti cum ti se intampla deseori sa spui cand te ajunge stresul atunci afla turistule, exista chiar in realitate, si nu in cea virtuala o pensiune inconjurata de o poienita. 

Muntii te vor privi maiestuos si tu vei respira verde crud. Asa se si numeste pensiunea de langa RASNOV extrem de accesibila posesorilor de autoturisme.

Amplasata in zona CHEISOARA- RASNOV pensiunea VERDE CRUD este locatia la care vei reveni. Frumusetea peisajelor, personalul si serviciile sunt la superlativ.

Proprietarii pensiunii VERDE CRUD va asteapta cu 24 de camere duble si chiar si cu apartamente mobilate rustic pentru a echilibra acordul cu verdele naturii.


Camerele duble au pat matrimonial, baia are si uscator de par si curatenie desavarsita.

Apartamentele sunt minunate. Exista apartamente cu 2 sau 3 camere unde vei gasi si paturi extensibile. Mansarda face toti banii acolo vei pune la copt visele pentru vacantele urmatoare.

Living-ul pensiunii are o bucatarie mobilata cu tot ce trebuie pentru a-ti asigura mese pe cinste. Ramane doar sa iti aduci imaginatia de gospodina. Daca nu ai la indeamna carnea ce asteapta sa fie transformata in friptura pentru cei gurmanzi.

Tarifele sunt OK.

Iata care sunt preturile pentru cazare la Pensiunea VERDE CRUD din Rasnov:
  • Camera dubla: 100 lei/noapte (2 persoane, pat matrimonial)
  • Camera tripla: 140 lei/noapte (2+1, pat matrimonial + pat single)
  • Apartament  2  camere: 170 lei/noapte (2+2, pat matrimonial + canapea extensibile)

Check-in-ul se face la ora 12:00 iar Check-out: ora 11:00

La capitolul drumetii vei avea  ce sa bifezi. Cetatea minunata a RASNOVULUI Castelul BRAN sau Pestera FUNDATA nu trebuie lasate nevizitate.

Este atat de frumos peisajul incat vei fi tentat poate sa stai intreaga zi in mijlocul naturii, eventual cu o carte drept companion. Nu ne ramane decat sa iti spunem ca PENSIUNEA VERDE CRUD te asteapta!

Date de contact Pensiunea VERDE CRUD Rasnov
TELEFON 0723 73 70 59
074028 24 50
MAI POTI CITI