Editie a XIX-a a TROFEULUI SINIAIA FOREVER, CAMPIONATUL DE VITEZA IN COASTA DUNLOP 21-23 iulie 2017 motoare , adrenalina un circuit

Un sfarsit de saptamana 21 -23 iulie 2017 plin de adrenalina va asteapta la SINAIA. In acest weekend se desfasoara la SINAIA cea de-a IX-a editie a CAMPIONATULUI DE VITEZA IN COASTA DUNLOP 2017 CNVCD.

O competitie ce castiga prestigiu de la an la an la SINAIA. Anul acesta si-au anuntat participarea 70 de piloti.

TROFEUL SINAIA SINAIA FOREVER va debuta cu mansele de recunoastere si antrenamentele  cronometrate iar duminica  23 iulie 2017 se va desfasoara competitia propriu-zisa.

Evenimentul este organizat de catre PRIMARIA SINAIAsi CLUBUL SPORTIV CARPATI SINAIA sub egida FRAS.

Care este traseul?

STARTUL se da din dreptul CIMITIRULUI EROILOR si continua pe strazile MANASTIRII, FURNICA, CALEA CODRULUI si  DRUMUL CEL NOU AL COTEI 1400.

program Editie a XIX-a a TROFEULUI SINIAIA FOREVER

Este o competitie interesanta ce se desfasoara pe o lungime de 3000 de metri si o diferenta de nivel de la start si pana la sosire de aproximativ 160 de metri.

Pentru buna desfasurare a evenimentului TROFEUL SINAIA FOR EVER in  cele trei zile de desfasurare a competitiei traficul va fi restrictionat.

Publicul  nu va avea de suferit intrucat se va afisa din timp harta rutiera cu rutele alternative.

Pentru cei care doresc sa participe la  aceasta competitie o veste buna. Mai aveti timp pana pe 20 iulie 2017 sa va inscrieti.

Cei care doresc sa obtina informatii suplimentare au la dispozitie site-ul www. trofeulsinaiaforever.ro.

De-a lungul traseului vor fi instalate elemente de siguranta. Cei care nu au vazut pana acum un astfel eveniment  sunt asteptati sa se bucure de un spectacol unic.

Este  o competitie ca un spectacol mai ales ca asa ceva mai poti vedea doar la CURSA de la MONTE CARLO.

Este singura competitie ce se desfasoara pe un circuit in oras. Cei care se asteapta sa il vada participant la  cursa pe VLAD OPREA primarul orasului SINIA vor fi un pic dezamagiti.

Din cauza unei nefericite accidentari  primarul VLAD OPREA nu va putea participa anul acesta la TROFEUL SINIA FOREVER.

Dar va fi acolo pentru a se asigura ca publicul  se bucura de o competitie extraordinara.
MOTOARE, ADRENALINA, si VOIE BUNA.

Se anunta un weekend  inspirat.
MAI POTI CITI