Pareri Pestmaster IK6 aparat anti-insecte cu lampa UV alternativa la insecticide.

Este vara, este cald, poate chiar prea cald, este vremea in care insectele zburatoare ne pot strica clipele de relaxare cu prezenta lor deloc placuta.

De aceea sa ne facem o parere despre aparatul Pestmaster IK6, un  aparat anti-insecte cu lampa UV care este o alternativa mai buna fata de aparatele electrice pe baza de pastile sau lichide insecticide.

Uitandu-ne pe eMag am observat ca unul dintre cele mai cumparate distrugatoare de insecte este Pestmaster IK6, un aparat cu lampa UV care conform producatorului  o suprafata de aproximativ 90mp si care are un pret actual de 100 lei.

Aparatul Pestmaster IK6 atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta( UV).

Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele.
Pareri Pestmaster IK6 aparat anti insecte cu lampa UV

Distrugatorul de insecte Pestmaster IK6 prezinta siguranta pentru scurtcircuit.

Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica.

Se recomanda amplasarea aparatului la o inaltime de minim 1.5 metri, aceasta fiind inaltimea optima pe unde zboara insectele.

Pentru o eficacitate sporita, se mai recomanda pozitionarea aparatului in centrul camerei. Pestmaster IK6 poate fi suspendat la inaltimea dorita cu ajutorul inelului de sustinere aflat in varful aparatului.

Dupa electrocutarea insectelor, acestea vor pica intr-o tavita de colectare aflata la baza aparatului.

Pentru a curata aceasta tavita, desurubati-o in sensul invers acelor de ceasornic, curatati-o apoi insurubati-o la loc.

Alimentarea se face la 220V. Pentru a porni aparatul, apasati butonul si lasati-l in pozitia ON. Puteti folosi aparatul pe toata durata anului.

Producatorul recomanda sa il instalati intr-un loc ferit de lumina (atentie insa, nu pozitionati aparatul in dreptul usilor si ferestrelor sau sub lampi si lustre), intrucat in acest mod eficienta aparatului va fi afectata.

Aparatul  Pestmaster IK6 cu lampa UV este destinat atat uzului interior, cat si exterior. Totusi, nu permiteti contactul produsului cu apa, altfel riscati distrugerea aparatului.

Pestmaster IK6 poate fi folosit cu succes in gradina, pe terase, in restaurante si baruri, cluburi, pe balcon, in spatii de lucru, magazine, carmangerii, macelarii, oriunde e nevoie de protectie impotriva insectelor si nu se doreste utilizarea insecticidelor.

Parerile celor care au achizitionat Pestmaster IK6  sunt in general pozitive. Majoritatea clientilor il considera a fi un produs de calitate, robust care isi face treaba mai ales pe intuneric.

Se pare insa ca singura problema ar fi cablul de alimentare care este relativ scurt. Lucru pentru care in unele cazuri va fi nevoie de folosirea unui prelungitor.