Informatii Avocat Carmen Petrescu Bucuresti. Wiki profesional.

Cabinetul de avocat "Carmen Petrescu" din Bucuresti, asigura consultanta, reprezentare in instanta, redactari cereri si actiuni pentru persoane fizice si juridice in domeniul dreptului penal, civil, contencios, familie, muncii, succesiuni, bunuri imobile.

Consultatii juridice in domeniul dreptului muncii, familie, civil, comercial,penal, fiscal, comercial, contencios-administrativ, dreptul de proprietate imobiliara, si alte domenii ale dreptului roman.

Cabinet de avocat "Carmen Petrescu" asigura asistarea si reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresti a persoanelor fizice si juridice in litigii avand ca obiect: uzucapiune, iesire din indiviziune, revendicare , granituire, raspundere civila delictuala, pretentii, imbogatirea fara justa cauza, evacuare, retrocedarea de catre stat a contravalorii bunurilor confiscate abuziv ca urmare a condamnarii la pedeapsa inchisorii pentru infractiunea de refuz de intoarcere in tara, litigii privind asociatiile de proprietari, obligatia de a face, declararea disparitiei, divort, partaj.

Adresa de contact  Avocat Carmen Petrescu
Bucuresti, Sector 3
Bd.1 decembrie 1918, Nr. 112
pareri Avocat Carmen Petrescu Bucuresti biografie profesionala
Telefon: 0721727157

Rezumand, iata principalele domenii de activitate pentru care va puteti adresa cu incredere cabinetului de avocatura "Carmen Petrescu"

1. Asistenta si reprezentare juridica a societatilor in fata instantelor judecatoresti in litigii avand ca obiect: anulare contract de vanzare-cumparare, reziliere contract de executie constructie, somatii de plata, pretentii comerciale.

2. In materie civila, asistarea si reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresti a persoanelor fizice si juridice in litigii avand ca obiect: uzucapiune, iesire din indiviziune, revendicare , granituire, raspundere civila delictuala, pretentii, imbogatirea fara justa cauza, evacuare, retrocedarea de catre stat a contravalorii bunurilor confiscate abuziv ca urmare a condamnarii la pedeapsa inchisorii pentru infractiunea de refuz de intoarcere in tara, litigii privind asociatiile de proprietari, obligatia de a face, declararea disparitiei, divort, partaj.

3. Negociere si redactare de contracte civile si comerciale( locatiune, mandat, comodat, tranzactie, cesiune de actiuni sau parti sociale)

4. Autorizare, infiintare de societati comerciale si modificari ale societatilor comerciale ( S.R.L., S.A)

5. Asistarea sau reprezentarea clientilor in fata instantelor judecatoresti in litigii privitoare la:

6. Dobandirea proprietatii asupra unui imobil prin interventia uzucapiunii, evacuare, somatii de plata, pretentii, divort, pensie alimentara, superficie, iesire din indiviziune, mosteniri.

7. Cartea Funciara - intabulari, inscrieri provizorii.