Impresii statiuni de LUX din Thailanda, resorturi romantice care IMPRESIONEAZA.

Thailanda, cunoscută și sub denumirea de țara zâmbetului, este binecuvantata cu kilometri de kilometri de nisip fin care sunt încadrate de mări calde de culoare turcoaz și de păduri tropicale sau munți impresionanti.

O tara în care templele și cultura abundă iar oamenii sunt printre cei mai prietenoși și mai ospitalieri de pe planetă.

Iată câteva sfaturi pentru a alege unele dintre cele mai bune stațiuni de lux pentru o vacanța romantica speciala.

1. Amanpuri, Phuket, Thailanda

Phuket, cunoscut mai ales pentru viața de noapte, oferă astăzi și câteva locatii romantice bine ascunse..

Amanpuri este situata pe un promontoriu uimitor, cu vedere spre nisipul extraordinar de alb al plajei Pansea pe o parte și spre golful Bang Tao de cealalta parte.  Resortul de lux oferă izolare împotriva paparazzi-lor. De aceea JayZ și Beyonce au ales locatia pentru o vacanta recentă.

Impresii statiuni de LUX din Thailanda resorturi romantice

40 de pavilioane în stil thailandez oferă cazare pentru cele mai exigente gusturi, iar unele chiar au piscine proprii.

Există 4 restaurante exclusiviste, asa ca aveti de unde alege. Amanpuri mai are un SPA și chiar propriul yacht privat.

2. Rayavadee, Krabi, Thailanda

Resortul Krabi se află de-a lungul coastei Mării Andaman, în sudul Thailandei, și este alegerea perfectă pentru cei care caută relaxare si un pic de aventura, datorită atracțiilor naturale abundente din zonă care includ plaje cu nisip alb, apă cristalină, si recifuri de corali extinse.. si cascade care te lasa cu gura cascata.

Hotelul Rayavadee este situat în inima orașului Krabi, la granița Parcului Național Marin. Hotelul se distinge prin luxul și eleganța subtila și este o locatie recomandata pentru o vacanță perfectă, pentru o evadare in care va puteti răsfăța cu o gamă largă de terapii SPA astfel incat veti dori ca vizita dvs. să nu se mai încheie!

Cele 96 de camere cu pavilion dispuse pe cele 96 de etaje ale complexului și cele 5 vile de lux sunt dotate în grădini tropicale și plantații de nucă de cocos si se afla la doar câteva minute de mers pe jos de Railay și de plaja Phranang.

Fiecare pavilion sau vilă este complet echipat și oferă spații de cazare spațioase, cu detalii elegante de inspiratie Thai.

Designul unic al pavilioanelor și arhitectura extraordinara se îmbină perfect cu împrejurimile naturale ale stațiunii. Asta în timp ce vilele oferă un alt nivel de lux, inclusiv un serviciu de majordom dedicat.

Pareri statiuni de LUX din Thailanda resorturi romantice exotice

3. Pimalai Resort, Koh Lanta, Thailanda

Numele Pimalia este derivat din sanscrita antică și înseamnă "un pic de cer". Această stațiune luxoasă și elegantă oferă servicii cu adevărat prietenoase, departe de agitația plajelor thailandeze aglomerate.

Aproape de Parcul Național Maritim Lanta, Pimalia este destinația romantică perfectă pentru o vacanță de vis imbinata cu scufundări, sau pentru a va petrece luna de miere sau va face nuntă.

Călătoria cu vaporasul de la Krabi oferă priveliștea incredibila a unor insule mici din Thailanda și este cu adevărat de neuitat.

Aveti la dispozitie 121 de locuri de cazare in vile liniștite, apartamente elegante și camere exotice, răspândite în întreaga statiune la doar 1 km de plaja cu nisip curat, înconjurat de o apa perfecta pentru a face scufundări de neuitat.