Horoscop Octombrie 2017. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

Previziuni astrologice pe scurt cele 12 zodii, horoscop general pentru luna octombrie 2017.

Horoscop Octombrie 2017 BERBEC (21.III-20.IV) În prima săptămână este posibil să resimți slăbiciune fizică. Picioarele sunt vulnerabile în aceste zile, suprasolicitarea lor putând avea consecințe neplăcute pentru confortul personal. Intervalul 20-22 octombrie aduce un risc sporit de afecțiuni glandulare și intestinale. 

Horoscop Octombrie 2017 TAUR (21.IV-20.V) În intervalul 6-10 octombrie ai putea resimți tulburări circulatorii periferice. Astfel de incidente pot constitui simptome de debut ale unei posibile artrite sau ateroscleroze. Înspre final de octombrie se recomandă prudență maximă în privința unor afecțiuni cardiace cronice. 

Horoscop Octombrie 2017 GEMENI (21.V-21.VI) Evită sporturile riscante (alpinism, schi, parașutism, motociclism) în prima săptămână a lui octombrie. Există șanse mari de accidentare, de fracturi osoase. În intervalul 12-13 octombrie, stomacul, cât și partea inferioară a sistemului digestiv pot oferi surprize neplăcute. 

Horoscop Octombrie 2017 Previziuni astrologice toate zodiile

Horoscop Octombrie 2017 RAC (22.VI-22.VII) Coapsele prezintă o oarecare vulnerabilitate la început de lună. Nu se recomandă intervenții chirurgicale asupra ficatului decât în cazuri de urgență extremă. O eventuală intenție de a te lăsa de fumat poate fi însoțită de succes în cea de-a doua parte a lunii octombrie. 

Horoscop Octombrie 2017 LEU (23.VII-22.VIII) Sunt posibile, chiar în debutul lunii, câteva probleme de natură sexuală. Este binevenită acum, preventiv, o vizită la medicul ginecolog. Ați putea descoperi o anumită disfuncție organică. Între 4 5 octombrie posibil să fiți nevoiți să tratați anumite afecțiuni ORL. 

Horoscop Octombrie 2017 FECIOARĂ (23.VIII-22.IX) Se anunță un debut de lună agitat, provocat de o serie de suferințe renale sau urinare. Poate fi vorba de o criză de calculi renali sau de una de retenție urinară ori chiar de infecții ale tractului urinar. E de dorit să ajungeți, din timp, la medicul de specialitate. 

Horoscop Octombrie 2017 BALANȚĂ (23.IX-22.X) În primele zece zile ale lunii se poate reactiva o suferință mai veche, precum colita sau un tip de afecțiune a intestinului. Evită, în ultimele zile din lună, excesul de medicație. Există o permeabilitate mare la substanțele chimice toxice din mediul înconjurător. 

Horoscop Octombrie 2017 SCORPION (23.X-22.XI) La începutul lunii, poți întâmpina neplăceri în zona spatelui, datorate unei posturi îndelungate necorespunzătoare. Așadar nu supune coloana vertebrală, în acest interval de timp, unor eforturi exagerate. În zilele de 22-25 octombrie poți avea o dispoziție mai irascibilă. 

Horoscop Octombrie 2017 SĂGETĂTOR (22.XI-20.XII) Stomacul nu ți-e prieten la începutul lunii octombrie. De aceea, supraveghează-ți mai îndeaproape regimul alimentar, poți ține chiar și o cură de detoxifiere. Nu încerca sub nicio formă să consumi tipuri de alimente mai exotice, absolut excentrice pentru organismul tău. 

Horoscop Octombrie 2017 CAPRICORN (21.XII-19.I) Brațele, pieptul și mâinile sunt zone ale organismului predispuse, în prima săptămână din luna octombrie, la unele disfuncționalități. De asemenea, plămânii pot manifesta o sensibilitate la diverși factori de agresiune. Limitează fumatul! Evită să te expui unor medii toxice. 

Horoscop Octombrie 2017 VĂRSĂTOR (20.I-18.II) În prima săptămână poate apărea o problemă în zona gâtului. Laringele și traheea se pot găsi în diverse stadii de inflamare, ca și amigdalele de altfel. În cazuri excepționale, pot interveni și abcese sau arsuri ale segmentului superior al aparatului respirator. 

Horoscop Octombrie 2017 PEȘTI (19.II-20.III) În primele 10 zile, acordă atenție felului în care îți consumi energia. Poți suferi adevărate pusee de supraactivitate, care să te suprasolicite, sau de o carență bruscă de energie, care să-ți blocheze activitatea, din punct de vedere profesional, dar și personal.