Episodul 131 Bahar "Viata furata" rezumatul unui serial captivant cu Ezgi Asaroglu si Keremcem.

Kanal D va da ultimul sezon din Bahar "Viata furata" din 10 iulie 2017, de luni pâna vineri, de la ora 20.00, pe tronsonul lasat liber de „Dragoste infinita”.

Care este rezumatul ultimului sezon din Bahar? Ei bine, foarte pe scurt si comprimat, in acest sezon final Bahar va cunoaste adevarul.

Ea va afla cat de dura a fost soarta cu ea si, din acel moment, serialul "Viata furata" va lua o noua întorsatura care va dura pana la epsiodul 131 care este ultimul episod al productiei TV.

In acest sezon, Efsun (interpretata de actrita Ceren Moray) este o femeie împlinita, care si-a atins obiectivele: casatorita, cu propria afacere si mama unei frumoase fetite.

In acelasi timp Bahar, sora acesteia, a pierdut totul, iar singura care îi da sperante este Nuran, cea pe care o cunoaste ca fiind nepoata sa.


Jocurile sunt facute: doua mame, Bahar si Efsun, iar o fetita nevinovata prinsa la mijloc fara voia ei.

Toate secretele, minciunile si disputele între cele doua surori afecteaza vietile protagonistilor.

O singura întrebare isi va cauta raspunsul: oare va reusi personajul Bahar sa recupereze tot ce a pierdut? Odata cu trecerea timpului, povestea serialului Bahar "Viata furata" se complica, insa adevarul va iesi la iveala treptat dar sigur.Episodul 131, ultimul episod din Bahar "Viata furata" - fragment

Serialul "O Hayat Benim" aka Bahar "Viata furata a avut premiera în Turcia în februarie 2014 si s-a terminat luna trecuta pe postul turcesc FOX TV.

Desi  in 2016 s-a zvonit ca actrita care interpreteaza rolul principal Ezgi Asaroglu va parasi distributia serialului (în urma despartirii de Keremcem), ultimul sezon a avut-o tot pe ea în rolul principal, ceea ce nu a facut ca fanii sa se bucure incontinuare de jocul sau actoricesc.