Pareri Capsula de slabit cu otet de mere. Solutie sanatoasa de slabit?

Sa ne facem o parere despre capsula de slabit cu otet de mere,  ultima "moda" in dietele de slabire.

Aproape ca nu exista diete de slabire  in care otetul de mere sa nu fie recomandat.

Otetul de mere este un eficient agent antibacterian cu un continut ridicat in minerale si oligoelemente vitale pentru un organism sanatos.

Otetul de mere amelioreaza multe afectiuni ale sanatatii: reumatism degenerativ, colecistita, hipoaciditate, sau inapetenta.

Otetul de mere pastreaza toate proprietatile nutritive specifice merelor, in plus este imbunatatit cu acizi suplimentari si enzime produse in timpul celor doua etape de fermentatie.

Pentru a beneficia de toate proprietatile otetului de mere se recomanda sa achizitionati produse care au pH-ul / aciditatea de 5-7.
Pareri capsula Concentrat de otet de mere

Insa cu siguranta v-ati intrebat daca capsulele cu otet de mere sunt cu adevarat eficiente in lupta cu kilogramele in plus.

Cura cu otet de mere si miere dupa Dr DC Jarvis este eficienta.

Dar pastilele cu otet de mere sunt si ele la fel de eficiente? De exemplu exista capsula de slabit cu otet de mere concentrat de la Rotta Natura.

O capsula de slabit  la un pret de 44 lei pentru un flacon de 90 de capsule.

Capsule cu Otet de Mere Rotta Natura ar avea urmatoarele efecte:
  • reduce greutatea corporala fiind util in curele de slabire.
  • regleaza tranzitul digestive.
  • mareste consumul energetic prin accelerarea metabolismului.
  • ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
Capsulele cu otet de mere se administreaza fie doua capsule inaintea fiecarei mese. Iar o cura nu trebuie sa dureze mai mult de 40-45 de zile.

Voi ce parere aveti despre caspulele de slabit cu otet de mere? Sunt sau nu capsulele cu otet de mere ajutor eficient in dietele de slabire?

Ca o parere generala este evident ca benefic pentru dieta, sanatate si frumusete, otetul de mere se numara printre ingredientele naturale preferate de nutritionisti si specialistii în dermatocosmetica.