Pareri Aspirator pentru ferestre Russell Hobbs Clean and Clear Pro. Pret 329 lei.

Sa fim "adevarate vedete" si sa invatam sa curatam ferestrele prin aspirare si nu prin vechea si perimata metoda a spalarii.

In general parerile despre aspiratoarele pentru ferestre sunt "asa si asa". Este greu de tras in acest moment o concluzie, mai ales ca aceste produse de curatenie au intrat recent pe piata noastra. Comentariile de forumuri lasa de inteles ca aspiratoarele pentru ferestre isi fac bine treaba dar ca pretul este prea mare si deci... nu e o investitie isteata.

Asadar este timpul sa scapati de ferestrele cu urme cu ajutorul Aspiratorului pentru Geamuri Clean & Clear Pro, un sistem inovativ care utilizeaza tehnologia de aspirare pentru a indeparta apa in exces, ajutandu-va sa obtineti o curatare eficienta cu uscare fara urme.

Compact, usor si cu design ergonomic, Aspirator pentru ferestre Russell Hobbs functioneaza pe acumulatori, asa ca poate fi utilizat in afara casei si acolo unde nu aveti la dispozitie o sursa de energie.
pareri comentarii Aspirator pentru ferestre Russell Hobbs Clean and Clear Pro 21800-56

Conform manualului acesta poate fi utilizat si pe alte suprafete. Orice suprafata neteda, din sticla sau lucioasa poate beneficia de puterea si eficienta de curatare a acestui aparat usor si simplu de utilizat.

Aspiratorul pentru ferestre Russell Hobbs Clean and Clear Pro este perfect pentru curatarea condensului de pe geamuri, urmelor de pe faianta, a urmelor de picaturi de pe cabina dusului, pentru curatarea oglinzilor, dar chiar si pentru curatarea suprafetelor din otel inoxidabil.

Aspiratorul Clean & Clear va poate ajuta si daca ati varsat apa si vreti sa o indepartati simplu si rapid. In plus, acesta nu este zgomotos, asa ca il puteti utiliza oricand fara sa deranjati pe cineva.

Clean & Clear Pro functioneaza folosind pe baza de acumulatori si poate fi utilizat in interiorul casei, dar si in exteriorul ei. O incarcare de 2 ore va ofera o autonomie de aspirare pana la 30 de minute.

Aspirator pentru ferestre Russell Hobbs Clean and Clear Pro are doua marimi a lamelor de curatare pentru a efectua diferite sarcini.

Lama mai mica de 170 mm poate curata spatiile inguste si obiectele mai mici, precum oglinzile, iar lama de 290 mm poate curata suprafete mult mai mari.

Dupa cum spuneam Aspiratorul pentru ferestre Russell Hobbs Clean and Clear Pro 21800-56, cu acumulator Li, 0.13 l, si doua atasamente pentru aspirare are pretul promotional 329 lei.