NUME DERIVATE DIN ILIE. MESAJE DE ONOMASTICA SF ILIE.

Pe 20 iulie, sarbatorim inaltarea la cer a Sfant-ului Ilie si ziua onomastica a celor care poarta numele acestui mare Sfant.

Sfantul Ilie este patronul spiritual a peste 115.000 de romani, care poarta nume sau derivate ale numelui Ilie: Iliuta, Iulian, Lica, Eliade, Ilies,  Ilius, Iliev, Iulia  Ilinca,  Eliana, Ilia, Iuliana.

Ziua de 20 iulie marcheaza miezul verii pastorale, ziua cand ciobanii separa oile de berbeci. Sfantul Ilie este considerat a fi ocrotitorul recoltelor, precum si cel care pedepseste cu furtuni si grindina necredinta oamenilor.

De Sfântul Ilie, românii îsi aminteau si de sufletele mortilor, în special de sufletele copiilor morti. Femeile chemau copii straini sub un mar, pe care îl scuturau ca sa dea de pomana merele cazute. Astfel, se considera ca mortii se veselesc.
Mesaje si sms-uri de Sf. Ilie – Urari si felicitari pentru Sfantul Ilie – Texte de mesaje pentru zile onomastice

Urari cu mesaje onomastice de Sf. Ilie

1. Ilie sa fi cel mai bun si sa sa traiesti ! Sa ai parte de bucurii si de copii ! Felicitari pentru ziua de azi Iulian!

2. La multi si la multi bani , Ilie. Norocul sa iti fie-n viata tot mereu faclie. Sa-ti lumineze calea-n dragoste si avutie. Iar fericirea pururea sa-ti fie-n ospetie.

3. De Sf. Ilie, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

4. Multi Noroc, Santate si La multi ani pentru cei care isi sarbatoresc numele de Ilie, Iliuta, Ileana.

5. Astazi e ziua ta , Ilie , o zi ce-o iau drept garantie ca oameni de nadejde mai sunt pe asta lume . Asemeni tie , din nume ei isi fac renume. La multi ani.

6. Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani Ileana. 

7. Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani Iuliana!

8. Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!
MAI POTI CITI