eRovinieta contul meu de login pentru Rovinieta si Taxa de Pod la Cernavoda.

Se pare ca ne modernizam in 2017. CNAIR a lansat site-ul erovinieta.ro unde va faceti cont si dupa login puteti plati rapid si in siguranta taxa de pod la Cernavoda si Fetesti plus Rovinienta.

Conform comunicatului Companiei Nationale de Drumuri, prin intermediul portalului erovinieta.ro pot fi efectuate toate operatiunile de achitare a tarifului de utilizare a drumurilor nationale (rovinieta) precum si a taxei de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare de la Fetesti – Cernavoda (peaj) cu ajutorul cardului bancar.

Mai mult, pe portalul erovinieta.ro poate fi verificata valabilitatea rovinietei achitata anterior, se poate verifica daca a fost achitat peajul la Cernavoda, se poate verifica numarul de treceri prin statia de taxare (doar pe benzile dedicate taxei electronice e-tarif).

De asemenea proprietarii de flote pot gestiona prin erovinieta.ro atât achitarea taxelor cât si verificarea rovinietei si a peajului.
contul meu login erovienta online

CNAIR anunta ca anumite operatiuni din cele disponibile pe site, adica achitarea rovinietei si plata taxei de pod Fetesti-Cernavoda pot fi realizate doar daca utilizatorul îsi creeaza un CONT valid pe erovinieta.ro

Cum va faceti cont si apoi va logati pe www.erovinieta.ro

Accesul clientului la unele facilitati din cadrul erovinieta.ro necesita crearea unui cont de utilizator prin intermediul unei adrese de email valide si a unei parole unice si de preferat mai complexa ca sa nu aveti probleme cu hackeri "nemilosi".

Inregistrarea este gratuita si se pot inregistra numai persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitatea deplina de a incheia acte juridice.

In special, se interzice inregistrarea cu cont pe erovinieta.ro a minorilor. Informatiile pe care trebuie sa la furnizeze un client in timpul inregistrarii trebuie sa fie complete si corecte.

Inregistrarea necesita o adresa de e-mail valida. Clientii trebuie sa aleaga o parola personala, confidentiala si care nu trebuie dezvaluita altor persoane, oricat de apropiate ar fi.

Fiecare client isi poate face cont o singura data pe erovinieta.ro.

Contul de utilizator eRovinieta nu este transferabil. C.N.A.I.R. isi rezerva dreptul de a inactiva conturile de utilizator neutilizate pentru o perioada mai lunga de timp, clientul avand posibilitatea recativarii acestuia din erovinieta.ro.

Clientii poate achita rovinieta sau peajul prin intermediul erovinieta.ro numai daca detine un
cont de utilizator activ pe site.

Achitarea rovinietei online pe eRovinieta se poate realiza in urmatoarele moduri:

a) introducand vehiculul intr-o lista proprie de vehicule. Pentru adaugarea unui vehicul in:

  • aceasta lista este necesara introducerea urmatoarelor informatii:
  • numarul de inmatriculare al vehiculului
  • tara de inmatriculare
  • numarul de identificare al vehiculului (serie sasiu)
  • numarul certificatului de inmatriculare

b) fara ca vehiculul sa fie introdus in lista proprie de vehicule, fiind necesare doar:

  • urmatoarele informatii:
  • numarul de inmatriculare al vehiculului
  • numarul de identificare al vehiculului (serie sasiu)
  • tara de inmatriculare
Vedeta sau nu daca aveti drum spre mare sau trebuie sa va platiti rovinieta atunci varianta online cu cont si login pe site-ul erovinieta.ro merita luata in considerare!