Diana Sentes iubita lui Dani Otil biografie de instructor de fitness.

Dani Otil (36 de ani) are intr-un sfarsit o iubita oficiala, chiar daca a incercat s-o tina ascunsa de ochii presei.

Otil se iubeste de cateva luni cu o tinara focoasa si foarte cunoscuta in lumea buna a Capitalei. Iubita lui Dani se numeste Diana Sentes are varsta  de 27 de ani este antrenor de fitness si, spun apropiatii, este mare fana a localurilor de fite din Bucuresti.

“Ne vedem, dormim împreuna, atât cât îi permite si lui timpul. Ma trezesc foarte devreme când sunt cu el, aud ceasul cum îi suna. Ne bem cafeaua împreuna, dupa care fiecare la treaba lui. Suntem la început, este o relatie normala”, a declarat Diana Sentes pentru ziarul Click.

Dani Otil a iubit-o cu patos pe Mihaela Radulescu timp de sase ani. Însa idila lor amoroasa s-a încheiat la sfârsitul lui 2014, când diva de Monaco a ales sa îl paraseasca pe matinalul Otil, pentru Felix Baumgartner.
imagini rare dani otil si diana sentes iubita oficiala

Se pare ca acest lucru nu i-a picat deloc bine lui Dani, mai ales ca cei doi aveau planuri de viitor împreuna. Asa ca de atunci vedeta Antenei 1 nu s-a mai afisat, oficial, cu vreo domnisoara.

Asadar daca ar fi sa conturam o mica biografie a Dianei Sentes, putem spune ca CV-ul iubitei lui Otil ar trebui sa contina faptul ca aceasta a facut liceul la Monet acolo unde a devenit si "Miss boboc". adora sa pozeze sexy, dovada fiind imaginile publicate pe contul personal de socializare si este antrenor de fitness.

In rest... numai bine celui mai nou cuplu din showbiz-ul dambovitean!
MAI POTI CITI