BIOGRAFIE MIHAI GADEA EMANUEL - CV-ul DIRECTORULUI ANTENA 3.

Inainte de a vedea in mare care este biografia lui Mihai Gadea, unul dintre cei mai importanti oameni de televiziune din Romania va spunem un "secret". Acesta are trei surori care traiesc departe de tara. Emi si Dana s-au stabilit in Spania, iar Alina a emigrat in America.

Emi lucreaza la o banca din Madrid, iar Dana este maritata si se ocupa cu cresterea copiiilor sai, o fetita si un baiat.

Cea mai mare sora din familia Gadea, Alina, s-a maritat cu un roman, Cristian, are doua fete si lucreaza ca secretara la o universitate din statul american Michigan.

Pe scurt despre CV-ul lui Mihai Gadea
  • Nume complet: Gadea Emanuel Mihai 
  • Data Nasterii: 10 ianuarie 1977 
  • Locul Nasterii: Bucuresti 
  • Sotie Mihai Gadea: Agatha Kundri Gadea 
  • Copii: Maisha Karina 
  • Nationalitate: Romana 
    biografie mihai gadea emanuel wiki de vedeta media
  • Studii: Institutul de studii istorice Nicolae Iorga, Facultatea de Teologie Adventista 
  • Ocupatie: Realizator programe TV 

Incepand cu data de 14 mai 2010 Mihai Gadea este directorul postului de televiziune Antena 3, dupa ce în prealabil a condus Antena 2 si a fost moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”, unde îi avea ca invitati permanenti pe Valentin Stan si Ion Cristoiu.

Intre anii 2002–2004 Gadea a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între 2004–2005 a realizat programe tv la Antena 1.

Mihai Gadea a absolvit Facultatea de Teologie Adventista în anul 2000 si poate de aceea Traian Basescu l-a numit la misto "pastor".

Mihai Gadea este casatorit cu Agatha Kundri Gadea (fosta Memete, nascuta la 19 august 1981 în Timisoara, absolventa a Universitatii de Vest  în 2004). Mihai Gadea si Agatha Kundri au impreuna au o fetita, pe nume Maisha Karina.

Sotia lui Mihai Gadea, este proprietara unei gradinite cu afterschool care are sediul intr-o cladire selecta din centrul Bucurestiului.

Despre Mihai Gadea si sotia Agatha Kundri B1 TV sustinea ca cei doi îi datoreaza liderului onorific al PC, Dan Voiculescu, suma de 785.000 de lei (aproape 200.000 de euro).

Cel putin asta reiese din declaratia de avere a lui Voiculescu, unde mai apar conturi în banci în valoare totala de peste 1.300.000 de euro si diverse alte împrumuturi.

Revista UNICA scria ca Mihai Gâdea este jurnalistul TV cu cea mai apreciata imagine profesionala din România.

Asta dupa rezultatele unui sondaj de opinie initiat de consultantul de imagine Mihaela Berciu.

Mihai Gâdea sustine ca între familia lui si ultimul ministru al învatamântului din epoca ceausista. Suzana Gadea,  nu este decât o coincidenta de nume si nimic mai mult. 
MAI POTI CITI