Biografie Jean Sasu "prietenul lui Ghita" de la casier la NUBA concept.

Poate nu am fi incercat sa aflam amanunte despre biografia lui Jean Sasu (un nume care poate multora nu le spune nimic), insa "specialistii in stiri" de la Antena 3 tot baga pe post un titlu cu litere groase in care anunta ca intr-un club a lui Jean Sasu "prietenul lui Ghita" s-ar fi sarbatorit eliberarea conditionata a acestuia din urma de catre justitia din Serbia.

Am cautat, am analizat si ce sa vezi... nicio urma de asa numita prietenie intre Jean Sasu si Sebastian Ghita.

In primul rand, conceptul Nuba, format în prezent din doua restaurante care se transforma în club la lasarea noptii reprezinta concretizarea efortului depus de 3 tineri antreprenori.

Alin Negulescu, cu peste 15 ani de cariera în HoReCa, Jean Sasu, care a lucrat 10 ani în domeniul financiar, si Alexandru Nanu, cu experienta în media si organizarea de evenimente, sunt antreprenorii care au lansat conceptul pentru cel mai nou loc de distractie al clientilor cu venituri cel putin medii din Bucuresti.
biografa jeanu sasu cv de tanar antreprenor

Restaurantele Nuba si Nuba Summer Vibes din nordul Bucurestiului au fost deschise de cei trei antreprenori în urma unor investitii de 900.000 de euro - primul restaurant Nuba a fost inaugurat în noiembrie 2015 pe strada Grigore Gafencu, iar Nuba Summer Vibes a fost deschis în vara anului trecut, pe malul lacului Herastrau.

Alin Neguleascu colaboreaza cu Jean Sasu si Alexandru Nanu, care sunt si ei actionari egali în business.

Cei doi i-au devenit asociati dupa ce au stabilit ca au un tel comun; ei au încercat sa deschida o afacere similara în 2013.

Conform biografiei neoficiale, Jean Sasu a avut o cariera de 10 ani în domeniul financiar: prima slujba, la 20 de ani, a fost de casier, iar în cinci ani a evoluat pâna la functia de director de sucursala, la mai multe banci, printre care Marfin Bank si Volksbank; „pe lânga toate astea, am si petrecut, în fiecare seara, am testat piata vreme de 10 ani”, glumea Jean Sasu intr-un interviu dat nu de mult unei publicatii financiare.

Sasu si Nanu nu au avut succes cu primul proiect. Voiau sa faca un concept similar Nuba, dar nu au avut noroc sa înceapa în locatia în care isi doreau.

Nu au renuntat la idee, dar asteptau momentul oportun. iar acesta s-a dovedit a fi cel în care l-au cunoscut pe Alin Negulescu, care intrase în cercul lor de prieteni.

Revenind la ceea ce incearca sa faca Antena 3 prin aruncarea pe piata a zvonului ca Jean Sasu este interfata lui Ghita, care de fapt ar fi el patronul din umbra a Nuba este o mare porcarie, care daca NU este sustinuta cu dovezi solide atunci se aproprie usor, usor de zona penalului.

Si totul pornind de la o petrecere data de unii oameni intr-o locatie NUBA. Fake news nu au disparut doar se transforma!
MAI POTI CITI