Biografia Ariana Grande vedeta din zodia Rac care e alergica la pisici.

Inainte de schita un scurt wiki Ariana Grande, va reamintim ca o explozie puternica, tratata drept un "incident terorist", a avut loc luni 22 mai,  seara la finalul unui concert sustinut de vedeta, in sala Arena din Manchester, in vestul Angliei, si soldata cu 19 morti si peste 50 de raniti.

Artista Ariana Grande a scris pe contul sau de Twitter, dupa ce 19 persoane au murit si 50 au fost ranite in urma exploziei care a avut loc la finalul concertului ei la Manchester Arena, ca este distrusa, ca ii pare foarte rau si ca nu are cuvinte: "Sunt distrusa. Din toata inima, imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte"

Conform biografiei oficiale, Ariana Grande-Butera (26 iunie 1993) s-a nascut si crescut în Boca Raton, Florida.

Ea este fiica lui Joan Grande, CEO la Hose-McCann Communications, si a lui Edward Butera, un designer grafic. Fratele sau mai mare, Frankie, este actor si dansator. Ariana este de origine italiana.

Ariana Grande este foarte populara in randurile adolescentilor. Ea a debutat ca actor in musical-ul 13, pe Broadway.
wiki biografic ariana grande

Succesul in muzica l-a inregistrat in 2013, cu melodia The Way, de pe primul sau album.

In 2014 Ariana Grande a primit premiul Music Business Association in categoria "Breakthrough Artist of the Year", in semn de recunoastere a performantei artistei pe durata anului 2013.

Al doilea album de studio al Arianei, My Everything (2014), a debutat pe locul 1 în SUA, fiind bine certificat în multe alte tari.

Cu single-urile "Problem", "Break Free", "Bang Bang" si "Love Me Harder" albumul a fost timp de 34 de saptamâni consecutive în top 10 al Billboard Hot 100, fiind artistul din 2014 cu cele mai multe single-uri în top.

În 2015, Ariana Grande isi promoveaza albumul cu primul ei turneu mondial, The Honeymoon Tour.

În 2016 lanseaza cel de-al treilea album de studio, Dangerous Woman. Piesa de titlul albumului a debutat pe locul 10 în Billboard Hot 100. Albumul a debutat pe locul 2 în Billboard 200.

Lucruri pe care nu le stiai despre Ariana Grande:
  • Mancarurile ei preferate sunt sushi si capsunile.
  • Colectioneaza animale de plus, pucuri de hochei si masti de Halloween
  • Cuvantul favorit: “bubble”
  • Filmele preferate: “13 Going On 30”, “Jurassic Park”, “Benjamin Button”
  • Locul de vacanta unde ar merge oricand: Africa de Sud si Parcul National Kruger
  • Designerul favorit: Chanel
  • Este alergica la fructe de mare, banane, sirop de tuse si pisici. 
  • Ii place sa inoate
Acum artista se afla intr-un turneu european, "Dangerous Woman", iar in Marea Britanie mai are programate doua concerte, ambele la Londra, in 25 si 26 mai 2017.  
MAI POTI CITI