Tabere Internationale 2017: tabara de limba germana in BERLIN Werbellinsee pret 1500 euro.

Tabere Scolare Internationale 2017 Este evident ca in acest moment, cea mai mare oferta de tabere scolare internationale (EduTabere) din Romania o gasim la IntegralEdu, o companie fondata în 2008 care astazi reprezinta pe plan local 500 de institutii de învatamânt din lume.

Activitatea IntegralEdu este de a facilita accesul tinerilor la scoli din întreaga lume. Avand în portofoliu peste 300 de tabere, în peste 15 tari, IntegralEdu a inclus pe site-ul lor un motor de cautare, care îi poate ajuta pe parinti si copii sa gaseasca programul educational potrivit pentru nevoile lor.

Pentru astazi noi am ales o tabara scolara de limba germana in in BERLIN Werbellinsee, si vom incerca sa ne facem o parere despre ea.

Tabara de limba germana din BERLIN se desfasoara pe malul lacului Werbellinsee, scoala fiind inconjurata de padure, intr-o zona protejata intinsa pe mai mult de 100 hectare, in mijlocul naturii.

Centrul are propria plaja, sala de sport, terenuri de baschet si volei, sala de cinema si o serie de facilitati sportive si recreative.

Prarei Tabere Scolare Internationale 2017
Tabere de Vara internationale pentru adolescenti
Cele mai cunoscute atractii turistice ale Berlinului sunt usor accesibile in cadrul excursiilor saptamanale.

Centrul lingvistic se afla intr-o regiune protejata UNESCO in apropiere de Berlin, asadar ofera o serie de oportunitati pentru excursii.

Se pot face drumetii de-a lungul lacului Werbellin si trasee forestiere, se viziteaza diverse obiective turistice (ex: Columna Victoriei), parcul de aventura Kletterwald, se fac cumparaturi in Berlin, se mai pot vizita Potsdam, parcul acvatic Tropical Island, etc. Programul sportiv poate include baschet, badminton, fotbal, inot in lac, volei, handbal, hochei pe iarba, tenis de masa, jocuri pe plaja, drumetii, caiac, plimbari cu hidrobicicleta si multe alte lucruri minunate.

Programul taberei scolare din Berlin include 20 ore de limba germana pe saptamana. Cursurile au loc in prima parte a zilei inainte de pranz, iar cursantii sunt incurajati sa exerseze si dupa cursuri limba germana si sa isi dezvolte abilitatile de comunicare.

Optional si contra cost se ofera inca 5 ore/saptamana (70 EUR/2 saptamani).

Cazarea se face in campus. Campusul modern si luminos dispune de camere triple, cu baie proprie.

Aflat la cateva minute de salile de clasa si sala de mese, campusul are si o masa de ping-pong si o zona comuna de petrecere a timpului liber. Se ofera pensiune completa.

Alimentele sunt sanatoase si variate si au in vedere particularitatile bucatariei nationale a tarii respective. Exista posibilitatea de a alege un meniu vegetarian.

Acest tip de cazare este potrivit pentru elevii mai independenti dar si pentru cei ce pot socializa cu alti elevi de aceeasi varsta. Campusurile sunt potrivite de asemenea pentru cursantii mai mici (7 – 12 ani), unde acestia sunt supravegheati 24 de ore din 24.

Forum Tabere Internationale de Limba Germana 2017

Tabara scolara de limba germana in Berlin pret in euro: 1595 EUR  (pretul este valabil pentru un grup de minim 15 participanti)

Taxe suplimentare tabara internationala de limba germana:
  • Bilet de avion: in jur de 350 EUR (in functie de tarifele companiei aeriene la momentul rezervarii biletelor)
  • Asigurare medicala: 80 RON
  • Depozit pentru daune: 50 EUR (se achita la sosirea in campus si se returneaza la sfarsitul cursului daca nu au existat daune)
Informatii pe scurt:
  • Varsta: 10 - 17 ani
  • Cazare: campus
  • Curs standard: 20 ore / sapt.
  • Durata: 2 saptamani
  • Perioada: 30 Iulie  – 12 August 2017
  • Grupe studiu: max 10 cursanti
  • Nivel: A1 – C2