PROGRAM 1 Mai 2017 Kaufland, Auchan, Metro, Carrefour, LIDL si alte supermaketuri.

Ca in fiecare an unii se distreaza de 1 Mai in vacanta, altii au program normal de lucru. 

PROGRAMUL SUPERMARKETURI-LOR DE 1 MAI 2017 este unul de munca pentru angajatii din marile super si hypermaketuri.

PROGRAM CARREFOUR, AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, LIDL DE 1 MAI 2017.

Practic, vor avea program cu publicul toate supermarket-urile si hipermarket-urile, printre care si unitatile Carrefour, Auchan, Kaufland, Mega Image, Lidl, Penny din Bucuresti si din toata tara.

Asadar, fie ca sunteti la mare, la munte sau pur si simplu iesiti la un gratar la iarba verde, veti avea de unde sa va faceti plinul la capitolul cumparaturi.

Toate magazine de la Bucuresti la Timisoara, de la Oradea la Constanta sau Iasi vor functiona dupa un program normal in perioada vacantei de 1 mai 2017.

Spre exemplu, programul de 1 mai al hypermarket-urilor AUCHAN este cel normal de la ora 8 la ora 20.
PROGRAM 1 Mai 2017Magazine Kaufland, Auchan, Metro, Carrefour, LIDL, Dedeman

Daca mergeti la cumparaturi in Carrefour UNIRII, aflati ca hypermarket-ul mentine de 1 mai 2017 orarul normal adica NON STOP.

De asemenea, Mega Image, Auchan, Kaufland, Lidl au decis sa pastreze un program normal de lucru în perioada vacantei de 1 mai 2017.

Magazinele de bricolaj, Dedeman, Praktiker, Hornbach, Brico Depot, Leroy Merlin vor avea deasemenea pe 1 mai 2017 program normal de lucru.

In schimb mai toate unitatile bancare vor fi inchise luni 1 mai 2017.

Agentiile bancii BRD – Groupe Societe Generale vor fi închise de 1 mai, cu exceptia celor din marile magazine, unde programul va fi normal.

Agentia BRD de la Jollie Ville nu va avea program cu publicul, iar BRD de la Carrefour Focsani va avea program intre ora 9 si 19.

Nu uitati ca de 1 Mai 2017 aveti pregatit pe Litoral un program plin de evenimente muzicale de exceptie.

Deschiderea sezon estival 2017 se va face la 1 Mai si va fi marcata printr-un concert in statiunea Mamaia. Aveti apoi parte de adrenalina in etapa demonstrativa masini drift Mamaia Style

Si veti dansa pe ritmuri dance la Sunwaves Festival SW20  in perioada 27 aprilie - 1 mai 2015 alaturi de Bill Patrick , DJ Livio , DJs Maher Daniel , DJ Ion Ludwig , DJ Dan Andrei , DJ Gescu , DJ Priku , DJ Mihigh , DJ Vlada , DJ Neverdogs si foarte multi alti artisti ai genului.
MAI POTI CITI