Pareri sampon Alpecin Caffeine Liquid pretul opririi caderii firului de par.

Fii o vedeta cu parul bogat si sanatos cu noul sampon Alpecin Caffeine Liquid despre care incercam sa ne facem o parere in randurile urmatoare.

Conform prospectului combinatia de substante activa cu continut de cafeina din compozitia Alpecin Caffeine Liquid  mentine radacinile firelor de par active si contribuie la extinderea etapelor de crestere fata de durata programata genetic a acestora.

Astfel Alpecin Caffeine Liquid  combate caderea prematura a parului si creste productivitatea radacinii firului de par plus ca viteza de crestere a firelor de par sporeste.

La aplicare samponul Alpecin Caffeine Liquid  lasa pe scalp o senzatie racoritoare, iar substantele active din compozitia sa amigreaza de-a lungul tulpinii firului de par spre radacina, formând un depozit de substante active ce persista pâna la un timp de 24 de ore.

Eficacitatea tuturor produselor depinde de metabolismul individual al fiecarei persoane. Nici medicamentele nu au efect garantat, asadar nici samponul medicinal Alpecin Caffeine Liquid.
pareri forum alpecin caffeine liquid caderea parului

Motivul este ca fiecare persoana reactioneaza diferit. De asemenea, anumite efecte nici nu sunt percepute imediat, de exemplu o cadere puternica a parului poate sa fi intrat în regres, dar sa fie înca destul de puternica.

Utilizare sampon medicinal Alpecin Caffeine Liquid:

Tot ceea ce trebuie sa faceti esta sa aplicati dimineata si dupa fiecare spalare a parului, cu ajutorul vârfului de dozare, direct pe scalpul uscat în prealabil cu un prosop, si apoi masati.

Nu clatiti parul! Lasati sa se usuce putin si apoi pieptanati din nou parul. Coafati parul in mod obisnuit.

Noul sampon medical Alpecin Caffeine Liquid  este un produs cosmetic, care se supune in totalitate prevederilor Directivei Europene privind produsele cosmetice.

Conform acesteia, produsele cosmetice nu trebuie sa prezinte efecte secundare, lucru valabil si pentru Alpecin Caffeine Liquid.

In cazul caderii parului din cauze ereditare (genetice), masajul cu samponul Alpecin Caffeine Liquid face parte din programul zilnic obligatoriu.

Astfel, se vor normaliza etapele de crestere ale radacinii firului de par.

Sampon Alpecin Caffeine Liquid pret aproximativ 45 lei in functie de faramacie si posibilele promotii.
MAI POTI CITI