Pareri Margaritar Sweet & Fit indulcitor cu steviol cu oligofructoza.

Sa ne facem o parere despre un produs nou de AGRANA Zucker A.G. si anume Margaritar Sweet & Fit.

Margaritar Sweet & Fit este un indulcitor natural de masa pe baza de steviol cu sirop de oligofructoza din cicoare

Siropul Margaritar Sweet & Fit  contine in compozitie 62% fibre si ofera cu 45% mai putine calorii, 82% mai putini carbohidrati, 93% mai putin zahar decat mierea sau siropul de agave.

Glicozidele derivate din steviol au fost adaugate recent de Uniunea Europeana (UE) pe lista de indulcitori autorizati.

Acest lucru înseamna ca, pentru prima data, exista un îndulcitor non-caloric derivat din natura.

Steviolul este extras dintr-un arbust numit Stevia rebaudiana, care este originar din Paraguay, unde frunzele au fost folosite de peste un secol si este cultivat la scara larga în America de Sud, dar o mare parte a aprovizionarii mondiale comerciale provine din Asia.
pareri indulcitor sweet fit margaritar
Margaritar Sweet & Fit pretul vietii sanatoase si dulci

Oligofructoza inlocuieste zaharul in mancaruri, fiind extrasa din fructe si legume (in special banane, grau, usturoi, cicoare si ceapa).

Aceasta este considerata un carbohidrat si nu un aditiv, oferind intre 30%-50% din dulceata zaharului alb. De asemenea, nu se digera in tractul gastrointestinal, ceea ce ii confera o valoare calorica mica.

Asadar putem spune ca suntem de parere ca cei de la Margaritar au reusit sa vina pe piata cu un produs sigur, natural care sa fie o alternativa sanatoasa de indulcitor pentru persoanele care urmeaza diverse cure de slabire sau care pur si simplu doresc sa duca o viata sanatoasa.

Marca Margaritar este proprietatea grupului Agrana. Istoria AGRANA Zucker A.G. începe in anul 1998 odata cu investitia in Romania prin achizitionarea mai multor fabrici de zahar: S.C. Danubiana, Roman S.A., S.C. Zaharul S.A Buzau si S.C. Beta Tandarei S.A.

In anul 2006 in urma transferului capitalului social catre grupul AGRANA, numele societatii Wink Romania SRL (cu obiect de activitate prepararea sucurilor de legume si fructe)  s-a schimbat în AGRANA Juice Romania Vaslui.
MAI POTI CITI