Pareri CRIOLIPOLIZA, rezultate, contraindicatii si opinii de pe forumuri.

Inainte sa ne facem o parere, sa aflam ce este CRIOLIPOLIZA, si ce promite criolipoliza ca și beneficii tereapeutice pentru frumusetea si de ce nu, pentru sanatatea noastra.

Criolipoliza este conform studiilor singurul tratament nechirurgical aprobat de la ora actuala care elimina definitiv grasimile în exces prin înghetarea celulelor adipoase, tratament cu o susținere puternică pe forumurile de specialitate.

Este solutia naturala de a pierde în centimetru, distrugand celulele grase din zona dorita in numai 60 de minute.

Criolipoliza a fost descoperita la Harvard, iar cercetatorii americani au demonstrat stiintific si au aprobat FDA criolipoliza ca tratament sigur si ireversibil de eliminare naturala a celulelor grase din corp, prin inghetarea lor.

Insa conceptul de temperatura negativa care afecteaza celulele adipoase a fost observat inca din anii 1970, când un grup de copii din Rusia a slabit în zona obrajilor, de la obiceiul de a suge înghetata des.
pareri criolipoliza rezultate si contraindicatii

Doctorii nu intelegeau cum este posibil ca niste copii sanatosi sa piarda grasime din zona fetei, pana când au conectat indiciile si au realizat ca obiceiul de a mânca inghetata pe bat era de vina.

Prin tratamentul criolipolizia celulele grase care au înghetat în timpul tratamentului de criolipoliza mor gradual si parasesc corpul prin procese naturale de eliminare. De aceea se pare ca rezultatele criolipolizei sunt pe termen lung.

Rezultatele finale ale criolipolizei ar trebui sa fie vizibile dupa doua luni, moment în care poti decide daca este cazul pentru o a doua sedinta.

Pentru majoritatea persoanelor, o singura sedinta de criolipoliza este suficienta pentru a avea rezultate, cu mentiunea ca e bine sa ai asteptari realiste. În medie, majoritatea pacientilor vad o reducere a grasimii de 20-30%.

Procedura de criolipoliza nu este dureroasa pentru pacienti. La început, ei simt o presiune în zona de tratament (cauzata de  vacuum) si un discomfort la finalul tratamentului, când sângele începe sa circule iarasi în zona tratata.

Dupa finalizarea procedurii de criolipoliza, de obicei, în zona de tratament va fi prezenta o roseata si o oarecare amorteala care poate dura câteva ore.

In mod exceptional, pot aparea mici hematoame care vor disparea în cateva zile.

Pacientul se poate întoarce imediat dupa tratament la activitatile sale zilnice fara a simti vreun discomfort.

Criolipoliza are desigur si contraindicatii. Tratamentul prin criolipoliza NU este recomandat persoanelor care sufera sau sunt în perioada de: sarcina, cancer, inflamatii acute, probleme renale, ale ficatului, inimii, HTA, ulcer gastric sau duodenal, persoane cu pacemaker, diabet, epilepsie, eczeme, boli ale pielii în zona de tratament, implanturi de metal di plastic, menstruatie, minim 3 luni de la o interventie chirurgicala, cum ar fi cezariana.

Pretul unei sedinte de criolipoliza costa aproximativ 450 lei. Desigur ca pentru un numar mai mare de sedinte de criolipoliza, pretul total poate deveni mai mic. De exemplu unele clinici ofera un pachet de 4 sedinte de criolipoliza la pretul de 3.

In concluzie suntem de parere ca tratamentul prin criolipoliza reprezinta o optiune atunci când ai acumulari minore de grasime în exces în zona abdominala.

Criolipoliza NU este potrivita pentru depozite mai mari de grasime, precum cele asociate cu obezitatea sau greutatea din timpul sarcinii.

De asemenea, criolipoliza nu reprezinta o optiune pentru îndepartarea grasimii din zone fetei. Pentru aceste zone, liposuctia ramane în continuare singura solutie.

Si va recomandam efectuare criolipolizei in clinicile medicale si nu in Spa-uri.
MAI POTI CITI