Pareri Camera video sport iSmart 4K Evolio. Camera Video rezistenta la apa.

Pe cel mai mare magazin online parerile despre Camera video sport iSmart 4K de la Evolio sunt in majoritate pozitive. 

Din peste 40 de comentarii opinia despre Camera video sport iSmart 4K Evolio este una buna pentru o camera video sport  care se vinde la promotie la pretul de 250 lei.

Usor de folosit, Camera video sport iSmart 4K Evolio are importantul avantaj de a putea fi alaturi de utilizator in orice moment, gata sa surprinda cadrele importante.

Camera video sport iSmart 4K Evolio vine alaturi de un pachet complet de accesorii pentru atasare pe echipamentul sportiv, masina sau bicicleta.

Pachetul cu care se vinde Camera video sport iSmart 4K Evolio include: camera, carcasa rezistenta la apa, alimentator, cablu microUSB, carpa pentru curatare, accesorii de prindere.
Pareri Camera video sport iSmart 4K Evolio Pret rezonabil

iSmart 4K este o camera video de actiune, ultracompacta care poate filma 4K la 10 frame-uri pe secunda, 2.7K la 15 frame-uri pe secunda, ori la rezolutia de 1920x1080 cu 60 de frame-uri pe secunda.

Camera are un display de 2 inch, cu o treime mai mare decat modelul precedent si baterie de 900 mAh, suficienta pentru 90 de minute de filmare neintrerupta.

Camera poate fi folosita si pentru fotografii fiinde echipata cu senzor optic de 12 MP.

Camera beneficiaza de cea mai larga conectivitate in segmentul sau avand atat conexiune USB, HDMI cat si WI-FI.

iSmart 4K este rezistenta la apa si poate fi folosita pentru filmari subacvatice la o adancime de pana la 30 m.

Dupa cum spuneam Camera video sport iSmart 4K Evolio estre o camera video foarte buna. A filmat si filmez cu 60fps si 1080p.

Nu sacadeaza filmarile, au un sunet bun si cel mai fain e ca are si multe accesorii.

Sfatul celor care au achizitionat-o e sa luati un card cu o rata de scriere cat mai mare pentru a putea avea filmari cat mai bune. Un pret bun si o calitate buna.

In schimb cei care au pareri contra spun ca un argument in minus este ca softul camerei este unul destul de prost. Camera iti creeaza doua foldere pe cardul de memorie, unul foto si unul video. Doar ca nu stie sa si salveze in folderele corecte si ajungi sa ai video in folderul de foto si invers.

Cand se intampla acest lucru si incerci sa accesezi pozele sau ce ai filmat direct de pe camera atunci aceasta se blocheaza si trebuie sa te contectezi cu ea la PC sa le pui cum trebuie in foldere sau sa le stergi.