Treceți la conținutul principal

Pareri Apisan Forte - remediul miraculos a lui Victor Bogdan. Puterea vindecatoare a albinelor.

Sa ne facem o parere despre Apisan Forte, un supliment nutritiv preparat din produse apicole de calitate deosebita, netratate termic si nu contine niciun fel de conservanti chimici. Produsele albinelor în sprijinul sanatatii omului.

Victor Bogdan a obtinut pentru acest produs brevetul de inventie nr. 120683, fiind avizat inca din 2001 si de Ministerul Sanatatii. Atentie, bolnavii diabetici nu trebuie sa consume acest preparat fara a cere opinia medicului curant.

Apisan Forte este indicat ca adjuvant in tratamentul unui mare numar de afectiuni, precum si in prevenirea aparitiei acestora si in asigurarea starii permanente de sanatate.

Actiuni benefice ale consumului de Apisan Forte:
- Ajuta la dezvoltarea organismului copiilor in perioada de crestere
- Intarzie sau impiedica aparitia precoce a fenomenelor celulare de imbatranire
- Stimuleaza cresterea imunitatii
- Stimuleaza energetic si bioenzimatic activitatea creierului in perioade critice
- Combate consecintele subnutritiei, dar si ale alcoolismului cronic
- Previne sau contribuie la inlaturarea unor dereglari hormonale
- Impiedica sau amelioreaza evolutia hipertrofiei de prostata
- Combate constipatia, colita, insuficienta digestiva
Pareri Apisan Forte Victor Bogdan
- Indicat in flebite, varice si hemoroizi. Fiind un produs steril, poate fi aplicat direct pe rani, grabind procesul de cicatrizare
- Hepatoprotector si cardioprotector. Continand ruton, este indicat si in boli vasculare periferice

Apisan Forte se recomanda a fi consumat de 3 ori pe zi, cate o lingurita inainte de mesele principale, in serii de cate 25 de zile, cu o pauza de 5-7 zile intre serii, timp de 1-6 luni.

E indicat ca preparatul Apiforte sa nu fie repede inghitit, ci tinut cat mai mult posibil in gura pentru a favoriza buna lui absorbtie.

Pentru a va face o parere obiectiva despre Apisan Forte trebuie sa incepeti cu tratatul Apimondiei privind Propolisul, editia a III-a,  1981, la care au lucrat un numar impresionant de cercetatori si chiar  doctpori veterinari si umani, pentru ca erau interesati de produsele  albinelor.

In acest tratat sunt prinse lucrari ale mai multor  cercetatori din mai multe tari ca: Rusia, Bulgaria, Polonia, Grecia,  România, Italia, Cehoslovacia, China, SUA, Anglia, Germania, Canada,  s.a., dar nu a purces nimeni la un tratat medical, pentru ca era  medicamentele pe baza chimicala si aveau interdictie a le consuma ori  folosi pe cele naturale.

Mai exista tratatele ,,Albinele si…noi”, 1984,  ,,Cercetari noi în terapie”, 1976, cercetari care pun în prim plan  avantajele pe care le are un bolnav de mai multe boli, folosind  laptisorul de matca, miere, propolis, polen etc. la care medicina  trebuia sa reflecte pana în zilele noastre!

S-au intreprins cercetari  stiintifice privind ,,propolisul”, unde au participat un numar  impresinant de cercetatori, produs pe care si doctorii umani îl recomanda în  diferire afectiuni.

Dar ,,Apimondia” din România a scos mult mai multe  tratate privind produsele albinelor, dar pe noi, din tara, nu ne-a  interesat prea mult produsele naturale ale albinelor pe care le îngrijim  si le ocrotim, dar exista si manualul ,,Apiterapia azi”, unde se  specifica toate notiunile practice, compozitiei si folosirii produselor  si preparatelor apicole în nutritie si terapeutice, în raport cu  valoarea lor biologica.