Treceți la conținutul principal

Pareri Aparat de ras Philips S5420/06 Lame Multiprecision. Pret redus pe eMag.

Sa ne facem o parere despre Aparatul de ras Philips S5420/06 Lame Multiprecision Wet&Dry, cu acumulator, 3 capete si rotire in 5 directii pe care il puteti gasi la promotie pe eMag la pretul de 301 lei.

Conform manualului Aparat de ras Philips S5420/06 Lame Multiprecision cu acumulator va protejeaza pielea in timp ce dumneavoastra va bucurati de un barbierit revigorant.

Sistemul inovator de lame MultiPrecision cu capete rotunde aluneca usor si este conceput sa va protejeze pielea impotriva taieturilor accidentale.

Sistemul special de lame MultiPrecision ridica si taie toate firele de par si elimina aspectul nebarbierit, totul in doar cateva miscari.

Sistemul de lame Multi Precision cu profil de cap totunjit aluneca lin, in timp ce va protejeaza pielea. Aveti parte astfel de o barbierire precisa fara zgarieturi si taieturi.
Pareri si Opinii Aparat de ras Philips S5420 Lame Multiprecision

Capetele flexibile in 5 directii cu 5 miscari independente asigura un contact apropiat cu pielea pentru un barbierit rapid si precis chiar si pe gat si pe maxilar.

Cu aparatul de ras Philips S5420/06  veti avea peste 45 de minute de utilizare - aproximativ 15 barbieriri, dupa o incarcare de 1 ora.

Aparatul de barbierit Philips S5420/06 Lame Multiprecision Wet&Dry functioneaza numai in modul fara fir.

Rezumand, caracteristicile si beneficiile Aparatul de barbierit Philips S5420/06 Lame Multiprecision sunt urmatoarele:
  • Profil rotunjit al capetelor conceput pentru a proteja pielea;
  • Obtineti un barbierit uscat confortabil sau umed racoritor cu AquaTec;
  • Lamele ridica, apoi taie firele lungi si scurte pentru un barbierit sigur;
  • Capetele flexeaza in 5 directii pentru un barbierit rapid si precis.
  • 45 de minute de barbierit fara fir;
  • 1 ora timp de incarcare;
  • Baterie cu 1 nivel si indicatoare de blocare pentru transport.
O parere buna ne-a facut si afisajul intuituv care ofera informatiile relevante ceea care va permit sa obtineti cele mai bune performante de la aparatul dumneavoastra de barbierit. 

Indicator pentru baterie cu 1 nivel, indicator pentru curatare, indicator pentru baterie descarcata, indicator pentru inlocuirea capetelor de barbierit, indicator de blocare pentru transport.

In general opiniile celor care au cumparat Aparatul de barbierit Philips S5420/06 Lame Multiprecision Wet&Dry sunt pozitive, Pe magazinul online eMag, acesta are un rating de 4 din 5 din cateva zeci de impresii verificate.

In principal parerile pozitive despre Aparatul de ras Philips S5420/06 Lame Multiprecision se refera la faptul ca lamele taie bine si aproape de piele, poate fi folosit atat pt barbierit umed cat si uscat si nu irita pielea. Se incarca foarte repede, e usor de folosit.

Iar cei care o opinie negative sublineaza faptul ca nu este recomandat celor care se barbieresc cu lame clasice, mai ales daca nu vor sa se barbiereasca zilnic, deoarece irita (nu foarte rau ) pielea si dureaza mult daca parul este neras de cateva zile.