Treceți la conținutul principal

IMPRESII Hotel OPAL Cap Aurora. Comentarii si Opinii hotel amplasat la 50 m de plaja Jupiter.

Ca sa va faceti o impresie despre Hotelul Opal mai intai trebuie sa aflati ca acesta este ampasat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora, fiind amplasat pe faleza din statiune, la 50 de metri de plaja.

Cap Aurora este situata la 41 km Sud de Constanta si 5 km Nord de Mangalia. Statiunea se întinde pe o fasie de aproximativ 1 km lungime si 250 m latime, între mare si Padurea Comorova.

De-a lungul acestei fasii se afla zece hoteluri cu nume de pietre pretioase si cu un stil arhitectural aparte, nemaiântâlnit pe litoral.

Privelistea din camerele hotelului OPAL este superba. Faleza inalta, golfurile crenelate, protejate de diguri ce se avanta adanc in mare, dau un aer aparte acestei mici statiuni.

Plaja din Cap Aurora este fragmentata in golfuri mici cu aspect de insula tropicala, cu zone cu apa putin adanca, perfecte ca cei mici sa se poata bucura in voie de zilele insorite de vara.

impresii comentarii hotel opal cap aurora jupiter

Accesul la plaja este facilitat de pozitia hotelului Opal, fiind suficient ca turistii sa coboare din hotel pentru a face o baie de soare sau a se scalda in apa marii.

Dotate cu aer conditionat si frigider, toate camerele au o baie cu dus si cada. Suita ofera vedere la mare si o camera de zi cu o canapea.

Camerele Duble Standard, situate la etajele IV,V si VI sunt dotate cu paturi twin si sunt decorate in nuante de bleu, bej sau maron, oferind o priveliste panoramica deosebita spre Marea Neagra sau Padurea Comorova.

Camerele Duble Superioare, situate la etajele I,II,III,VII si VIII sunt dotate cu paturi twin si paturi matrimoniale, au un decor simplu, dar futurist, fiind proiectate de un designer renumit si sunt mobilate cu piese in nuanta Zebrano. Special create pentru a gazdui orice oaspete, aceste camere va imbie la relaxare, intr-un spatiu intim dupa o zi torida.

Conexiunea WiFi este gratuita în zonele publice. Puteti utiliza un teren de tenis la un cost suplimentar si exista un loc de joaca pentru copii. Puteti face plaja în gradina sau pe terasa la soare.

Facilitatile oferite de Hotelul Opal din Jupiter mai includ 4 sali de conferinte bine echipate. La cerere este disponibil un serviciu de transfer. Mangalia este la 7 km, iar orasul Constanta se afla la mai putin de 35 de minute de mers cu masina.

opinii cazare camere hotel opal jupiter

Impresiile si comentariile turistilor referitoare la hotel Opal sunt in marea lor majoritate bune. Pe Booking, hotelul Opal din Cap Aurora are in acest moment un scor bun de 7,5 din peste 750 de comentarii verificate.

Cele mai bune impresii despre Hotel Opal se refera la amabilitatea personalului, seriozitatea, serviciile de curatenie  si desigur la faptul ca in general camerele sunt mari si spatioase iar hotelul este foarte aproape de plaja si vederea la mare din camera este super.

Daca este sa vorbim despre impresiile negative atunci va spunem ca turistii au reprosat ca micul dejun foarte slab. In fiecare zi, acelasi meniu si faptul ca nu se puteaa servi micul dejun pe terasa imensa.