IMPRESII Conacul Bratescu BRAN. Opinii, comentarii si preturi acceptabile pentru un Boutique Hotel.

Potrivit comentariilor Conacul Bratescu din Bran **** oaspetii care au fost cazati aici au avut in cea mai mare parte impresii pozitive rezultand un scor de 9,6 puncte pe Booking.

Aceste opinii cumulate plaseaza Boutique Hotelul Conac Bratescu din Bran in categoria locatiilor de cazare considerate a fi exceptionale.

Povestea Boutique Hotelului Conac Bratescu incepe cu mult timp in urma cand Emil Bratescu profesor de limba si literatura româna primea la dans prieteni scriitori si poeti ai vremurilor ( printre care Ioan Grosan, Ioan Buduca, Radu Teposu, Cornel Nistorescu, Otilia Teposu etc. ).

La acest conac erau organizate pâna dupa miez de noapte discutii, critici si analize literare, sociale, politice si culturale, udate cu vinuri alese.

Casa domnului Bratescu a devenit un loc etern, ramas în mintea tuturor „Conacul lu’ Bratescu”.

Astazi noua constructie duce mai departe povestea, oferind turistilor posibilitatea de a trai momente speciale.

Impresii Conac Bratescu Bran comentarii oaspeti

Conacul Bratescu este situat în localitatea Bran, la 500 de metri de Castelul Bran, si ofera acces gratuit la internet WiFi, un bar si o gradina.

Fiecare camera a Boutique Hotelului Conac Bratescu are minibar, zona de relaxare, TV prin cablu si o baie privata cu dus sau cada si articole de toaleta gratuite.

Unele camere de cazare beneficiaza de vedere la munte, iar unele au balcon. Conacul Bratescu are sapte camere cu un design unic.

Acestea sunt o îmbinare armonioasa de stil retro si modern. Atentia exagerata pentru detalii, rafinamentul si mobilierul original de epoca impresioneaza.

Aproape tot mobilierul din Conac este de epoca, autentic, reconditionat sau reconfigurat pentru a fi adaptat fiecarei camere.

Alte facilitati oferite de Conacul Bratescu includ sali de conferinte, un lounge comun spatios cu semineu si o sala de jocuri cu facilitati de tenis de masa.

opinii conacul bratescu din bran am fost acolo

Boutique Hotelului Conac Bratescu din Bran asigura locuri de parcare gratuite.

Pe langa mancarurile traditionale si micul dejun inclus în pret, pe tot parcursul zilei va puteti poti încalzi simturile cu o cafea aromata, excelenta pentru momentele de inspiratie pe care le petreceti in aceasta locatie turistica.

Dupa cum spuneam, impresiile legate Conacul Bratescu din Bran sunt laudative. Majoritatea oaspetilor apreciaza amplasare intr-o zona linistita si frumoasa a localitatii Bran. Camerele sunt spatioase, amenajate cu mult bun gust, deosebit de confortabile.

Micul dejun de tip continental este gustos, cu preparate traditionale, realizate in casa. Personalul Conacului Bratescu e foarte binevoitor  cu servirea si atitudinea impecabila, ce din pacate rar mai intalnesti.

Un punct forte este faptul ca animalele de companie sunt acceptate la cerere. insa se pot percepe taxe.

Pareri Imperial Suite Conac Bratescu Bran

Impresiile negative atrag atentia asupra faptului ca Boutique Hotelului Conac Bratescu  nu e recomandat familiilor cu copii mici. Asta pentru ca nu exista facilitati pentru copii sau spatiu liber in care acestia sa se desfasoare in voie.

Plus ca ar fi minunat daca ar fi puse la dispozitia clientilor mai multe prosoape sau halate de baie.

Preturile la Conacul Bratescu din BRAN incep de la 294 lei camera dubla sau twin si depind de perioada sejurului si/sau eventualele promotii si oferte de sezon.
MAI POTI CITI