Biografia OANA NITA presupusa iubita a lui Sebastian Ghita.

Stirea de ultima ora despre Sebi Ghita este ca aceasta ar fi fost prins datorita "iubitei" OANA NITA (patroana NISSA), cea despre a carei biografie vom incerca sa ne referim in randurile ce urmeaza.

Potrivit unor surse anonime citate vineri de Antena 3, Oana Mihaela Nita (patroana lantului de magazine de haine Nissa din Romania) era prietena lui Sebastian Ghita de aproximativ doi ani.

Oana Nita l-ar vizitat de doua ori pe mogolul Ghita: o data la Belgrad si înca o data în alt stat neprecizat din Europa.

Wiki-ul profesional al Oanei Nita este legat de afacerea pe care a construit-o de la zero si pe care a dezvoltat-o astfel incat in acest moment brand-ul NISSA genereaza venituri de peste 4 milioane de euro.

Biografia de om de afaceri a Oanei Nita a inceput  in anul 2001 atunci cand  a infiintat împreuna cu mama si sora ei, Maria Nita, un atelier de moda dotat cu patru masini de cusut într-un apartament cu doua camere în Craiova.
biografia oana nita sebastian ghita nissa

La începutul afacerii produsele Nissa aveau preturi mici si medii, dar pe parcurs au început sa se adreseze femeilor cu venituri medii si peste medie, în încercarea proprietarilor de a elimina concurenta retailerilor care "vand în primul rând pret".

Magazinele Nissa au fost deschise "în functie de oportunitati", dupa cum zice Denisa Radian, pe masura ce proiectele de centre comerciale au fost finalizate.

Dupa Craiova a urmat Constanta si apoi Bucuresti, unitatea din Carrefour Orhideea fiind multi ani lider de vânzari în portofoliul retailerului.

În prezent, Nissa produce circa 200 de articole pe fiecare model, ceea ce înseamna ca fiecare ma­ga­zin primeste între 10 si 15 produse de acelasi fel.

Brandul NISSA este distribuit si la nivel international prin intermediul partenerilor, modelele NISSA fiind prezente in peste 300 de magazine multi-brand din intreaga lume, din tari precum Franta, Liban, Dubai, Marea Britanie, Rusia sau SUA, insa pe toate pietele externe unde compania este prezenta lucreaza doar prin parteneri, agenti sau distribuitori.

Acum, sa spunem ca sursele celor de la Antena 3 sunt credibile si ca Oana Nita, amanta lui Ghita sau nu, s-a deplasat cu adevarat in Serbia sa se intalneasca cu mogulul de la RTV.

Cums a fii atat de naiva incat daca stii ca politia si securitatea stau cu "bunghiul" pe toata familia, prieteni, apropiati, atunci cum nu ar supravaghea-o mai ales pe iubita - amanta??? Principiul este simplul, Urmareste Femeia si ajungi la EL.

Ori poate jocul lui Sebi Ghita a fost chiar acesta. Sa o lase pe Oana Nita sa vina la el in Serbia pentru ca politistii romani sa il gaseasca intr-un final. Cine stie, o fi obosit sa tot astepte sa fie capturat.