Biografia Maia Malancus castigatoarea Vocei Romaniei Junior. Wiki de mica Vedeta!

Wiki de mica vedeta. Maia Malancus a castigat marele premiu de 50000 de euro de la prima editie a concursului de talente Vocea Romaniei sezonul 1.

Maia Malancus a reusit sa-l impresioneze pe Marius Moga pana la lacrimi cu piesa „Stone Cold“ (Demi Lovato) si l-a convins sa o aleaga ca reprezentanta a echipei Moga în finala show-ului.

Maia Malancus de la Vocea României Junior a reusit sa întoarca toate scaunele juratilor cu o interpretare electrizanta a piesei „Bang Bang”. Juratii ar fi fost în stare de orice pentru a o avea în echipa.

Maia Malancus de la Vocea României Junior a avut o evolutie entuziasmanta inca din faza auditiilor. Concurenta in varsta de 9 ani a întors toate cele 3 scaune ale juratilor.

Conform micii biografiii  Maia Malancus  canta de la varsta de 6 ani si de atunci canta in cor.

Wiki Maia Malancus castigatoarea Vocei Romaniei Junior

Maia Malancus  a participat la mai multe festivaluri de profil din tara si a fost sustinuta intotdeauna de parinti si bunici.

La Vocea Romaniei Junior isi doreste sa fie aplaudata indelung de public si sa impresioneze cu calitatile ei vocale.


Asculta cum canta Maia Malancus castigatoarea Vocei Romaniei Junior

Pe langa canto,  Maia Malancus a obtinut foarte multe premii si la vioara, balet sau teatru.

Mica Vedeta, Maia Malancus, isi doreste sa devina un artist international cunoscut.

Sa speram ca si sezonul 2 din Vocea Romaniei Junior ne va aduce aceeasi bucurie de a vedea tinere talente, uimitoare si pline de surprize placute cum a fost  Maia Malancus in 2017.