Biografia Dor Geta Popescu si o TRAGEDIE cu COPII morti in RETEZAT!

Socant sau nu, Biografia tinerei Dor Geta Popescu s-a oprit brusc si tragic la varsta de 14 ani. Doi copii au murit, printre care si Dor Geta Popescu, care participa alaturi de tatal ei, Ovidiu Popescu, la o ascensiune din circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor.

Wiki: Tanara Dor Geta Popescu avea în palmares sase recorduri mondiale si unul european. A obtinut primul record la zece ani, în 2013, când a devenit cea mai tânara alpinista din lume care a atins Vârful Ararat (5.137 de metri).

În decembrie 2015, la vârsta de 12 ani si 5 luni, Dor Geta Popescu a devenit cea mai tânara persoana din lume care a cucerit cel mai înalt vulcan de pe planeta, Ojos del Salado (Chile).

In luna mai 2016 a reusit sa doboare doua recorduri mondiale de vârsta într-o singura luna, dupa ce a atins vârful Denali din Alaska si Pico de Orizaba din Mexic.
Dor-Geta-Popescu-Biografie-Wiki-tragic

Frumoasa si talentata Geta era in ascensiune pe varful Peleaga in antrenament si urma sa escaladeze intre 21 iunie si 28 iulie varful Lenin, 7134 metri, in incercarea de a dobori acolo recordul de varsta.

Acum biografia Getei popescu este, din pacate, cea unei foste tinere campioane. Din ce cauza a murit Dor Geta Popescu?

Ei bine despre aceasta tragedie Seful Salvamont, Ovidiu Bodean, a spus ca alpinistii nu au tinut cont de avertizarile de avalansa si ca responsabilul de grup trebuie sa plateasca.

Si cine a fost responsabilul grupului care a dus la decesul tinerei Dor Geta Popescu si a lui Erik Gulacsi celalalt alpinist mort? Autoritatile inca nu s-au pronuntat!

Conform biografiei Erik Gulacsi a reusit sa ajunga în august 2016 pe vârful Elbrus la 5.642 de metri altitudine, record european.

Wiki-ukl sau de copil genial ne spune ca Erik Gulacsi a stabilit, în ianuarie 2017, un nou record european de vârsta când a atins vârful Aconcagua, 6962 metri, la doar 12 ani.

Interesant este ca cei doi copii erau însotiti pe munte de catre tatii lor!!!

Inconstineta criminala? Sau o lectie pentru toti cei care isi transfera ca niste idioti cretini, visele neimplinte asupra copiilor lor pe care ii vad ca fiind intruchiparea a ceea ce ei nu au putut fi vreodata???

In alte tari, felul in care acesti parinti isi carau pe munti copii ar fi putut fi considerat "child abuse". Romania insa se mindrea cu recordurile unor copii care habar nu aveau ce fac.