Zboruri ieftine Blue Air de la Constanta la Timisoara, Oradea, Cluj si Iasi.

Din aprilie 2017 primele bilete ieftine de avion pe destinatiile Constanta - Timisoara, Constanta - Oradea, Constanta - Cluj si Constanta - Iasi.

Asociatia Litoral-Delta Dunarii si compania low cost Blue Air au semnat un parteneriat strategic care va permite pentru prima data dupa foarte multi ani reconectarea orasului Constanta, litoralul si Delta Dunarii cu orase din România.

Timp de peste 25 de ani, orasul Constanta inclusiv statiunile de pe litoral nu a mai beneficiat de zboruri interne.

Este o mare realizare faptul ca intr-un final "dupa lupte seculare" s-a reusit ca in acest 2017 sa poate fi lansate zborurile low cost Constanta-Timisoara, Constanta-Oradea, Constanta-Cluj si Constanta-Iasi.

Deasemenea Blue Air lanseaza si patru zboruri externe noi, dintre care unele în premiera, Constanta-Roma, Constanta-Bruxelles, Constanta-Paris.
blue air bilete ieftine contsanta cluj timisoara iasi

Patru zboruri interne si patru externe pentru Constanta, inseamna desigur o crestere extraordinara de trafic si de pasageri, intr-un cuvant de circulatie turistica.

Flota Blue Air este constituita in prezent din aeronave moderne, Boeing 737, seria 737-300, 737-400, 737-500, 737-700 si seria 737-800, cu capacitati intre 126 si 189 de locuri.

Compania Blue Air a fost infiintata din dorinta de a crea o alternativa de zbor sigura, confortabila si accesibila ca pret.

A fost un moment de cotitura – pentru prima oara in Romania, o companie oferea pasagerilor zboruri ieftine catre destinatiile cele mai importante din Europa.

Odata cu deschiderea sezonului estival 2017 in weekendul 27 aprilie – 1 mai 2017 aproximativ 40.000 turisti pe litoral si în Delta Dunarii!

Minivacanta de 1 Mai va începe înca de pe 27 aprilie, cand va fi lansata editia 20 a Festivalului de muzica electronica Sunwaves din Mamaia, la care se asteapta participarea a peste 7.000 de turisti straini din vestul Europei si mii de participanti din România.