ANAF Magazin ONLINE. Livrare prin curierat si plata online pe viitor.

Platforma magazinului online al ANAF este gata. În prima faza, plata si ridicarea produselor cumparate din magazinul online ANAF se vor face doar la depozitele Fiscului

Asadar, ANAF vrea sa intre pe piata magazinelor online. Produsele ar fi astfel accesibile oricui si se va evita aglomeratia de la clasicele magazine ale Fiscului.

Pentru ca magazinul online a ANAF sa functional mai e însa nevoie de decizia conducerii ANAF. Aici vor fi scoase la vânzare toate bunurile preluate de stat în contul datoriilor la buget.

Partea ramasa este cea de încarcarea de produse în site de catre angajatii Fiscului si decizia efectiva de lansare a unui magazin online care s-ar remarca prin stocuri mari, preturi mici si gama extrem de variata de produse.

Platforma pentru magazinul virtual al Fiscului a fost proiectata la Cluj. Produsele comandate ar urma sa fie ridicate, pentru început, de la depozitele ANAF, unde se va face si plata.
anaf magazin online cont login la marfa ieftina

Pasul urmator ar fi un sistem de plata online si de livrare printr-o firma de curierat.

Pe infrastructura actuala magazinul este pregatit pentru o lansare cu peste 200.000 vizite unice pe zi, însa pentru început produsele ar urma sa fie ridicate de la sediile depozitelor ANAF unde se va efectua si plata, urmand ca ulterior ANAF sa analizeze, în functie si de limitarile legislative, un sistem care ar presupune plata online si livrarea produselor achizitionate printr-o firma de curierat.

În prezent, ANAF vinde bunurile confiscate, sechestrate sau executate silit în magazine stationare deschise în mai multe orase.

Oferta Fiscului e variata: de la bauturi si haine la electronice, case si automobile.

În cazurile penale în care ANAF urmareste recuperarea prejudiciilor produse statului au fost confiscate inclusiv imobile de mare valoare care trebuie valorificate.

Acum ANAF are doar magazine clasice în câteva orase. Sunt cumparatori care merg si sute de kilometri pentru a prinde reducerile.

Cei care locuiesc în apropierea magazinelor ANAF trec si zilnic sa vada daca exista produse noi.

Anul trecut, cele 21 de magazine ale Fiscului au avut încasari de peste 4 miliarde de lei, cu aproximativ 25% mai mult decât în 2015.
MAI POTI CITI