Wiki politist: cu Delia Duca si Adrian Hladii, interlopul zis Adi Grasu.

Wiki insangerat. Tanara Delia Duca rapita miercuri dimineata, de pe strada Barcaului din Oradea, în urma incidentului armat în cursul caruia a fost ranit un barbat, a fost impuscata mortal în cap de invididul care a rapit-o.

Aceasta informatie a fost confirmata pentru ziarul Bihoreanul de Gheorghe Vidican, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

„Suspectul este în continuare cautat”, a mai adaugat procurorul Vidican.

Numele asasinului este Adrian Hladii, un interlop cunoscut in lumea interlopa sub porecla de „Adi Grasu” si caracterizat drept un „proxenet marunt”, în varsta de 38 de ani.

delia duca femeia rapita Oradea
Adi Grasu figureaza pe portalul instantelor de judecata cu o condamnare pentru furt calificat într-un dosar trimis în instante în anul 2008.

Politia oradeana face apel la cetatenii care au informatii despre acesta sa anunte cea mai apropiata sectie de politie.

Barbatul în varsta de 38 de ani împuscat de interlopul Adrian Hladii, în cursul diminetii de miercuri 15 martie 2017, a fost operat la Spitalul Judetean si este în afara oricarui pericol.

Pacientul a avut noroc pentru ca glontul nu i-a atins nici plamânul si nici vreun vas de sange mare. A fost operat, iar acum este pe sectie, nici macar la Terapie Intensiva, în afara oricarui pericol. Estimarea medicilor este ca, în aproximativ 6 zile, poate fi externat”, a declarat pentru presa doctorul Gheorghe Carp, managerul Spitalului Judetean Oradea.

Revenind la presupusul autor al asasinatelor, politistii oradeni ar fi gasit în urma lui Hladii pete de sange, pe iarba si pietre.

Masina abandonata pe malul Crisului Repede, ascunsa dupa damburi de pamant si moloz a fost descoperita în urma unui apel facut la numarul 112 de catre un localnic.

Insa... pana in prezent nimeni nu a reusit sa explice in mod logic legatura dintre cele doua intamplari tragice din Oradea, moartea tinerei Delia Duca si ranirea grava a barbatului in varsta de 48 de ani, si sa il numeasca fara drept de apel pe 'micul' interlop Adrian Hladii ca fiind faptasul.

Si cand te gandesti ca Oradea era considerat unul dintre cele mai sigure orase din Romania...