WIKI MYRIAM KLINK cantareata libaneza ex model, rumoare si controverse cu videoclipul GOAL interzis in LIBAN

Rumoare azi in spatiul danubiano-pontic s-a trezit presa noastra sa ne spuna SOC, SOC! De ce soc ?

Decizie soc a MINISTERULUI JUSTITIEI din LIBAN care a interzis videoclipul" GOAL" al controversatei cantarete MYRIAM KLINK.

Si cand vezi SHOCK, aka romanescul SOC si WOW. Ce faci ? Dai repede CLICK sa vezi despre ce este vorba.

Cine este MYRIAM KLINK si de ce este ea o cantareata CONTROVERSATA? Si de ce acest videoclip a fost interzis ?

Si daca asta nu era destul s-a ajuns ca oficialii libanezi sa anunte retelele  social media in special YOUTUBE-ul sa "scoata" videoclipul sa nu mai poata fi vizualizat.

Altfel spun oficialii libanezi vor suporta o amenda de  33.000 de dolari. Atunci chiar spui WOW!!!

MYRIAM KLINK s-a nascut  in 1976 dintr-o mama nascuta in SERBIA si un tata libanez.
wiki-mirian-klink-foto-fan

Este o ARTISTA  care a starnit de la debut serioase controverse care s-au "lasat" cu darea in judecata si chiar  accidentarea ei.

Libanezii au fost extrem de ofensati de videoclipul acesta GOAL.

Oficialii, adica MINISTRUL JUSTITIEI din LIBAN s-a consultat cu MINISTRUL COMUNICATIILOR din LIBAN si impreuna au decis sa interzica videoclipul GOAL.

De ce sa interzica un videoclip? Pentru ca spun oficialii aceasta melodie si videoclipul aduc ofense grave culturii si obiceiurilor arabe.

Sunt ofensatoare imaginile si in plus videoclipul  e plin de aluzii sexuale total nepotrivite. Si in videoclipul cantaretei apare o fetita care danseaza urmarind-o pe MYRIAM KLINK care sta pe pat imbracata in lenjerie intima.

Si astea sunt motivele pentru care videoclipul GOAL al cantaretei MYRIAM KLINK a fost interzis.

Melodia  care a ridicat tensiunea oficalilor si a marii majoritati a publicului din LIBAN este cantata de MYRIAM KLINK in duet cu un alt artist cunoscut si faimos  tot libanez pe numele lui JAD KHALIFE.

Blonda  care arata senzational stie cum sa isi croiasca drum spre public. Se imbraca provocator si se misca incitant. Lucruri care nu plac  barbatilor de religie islamica.

MYRIAM KLINK si JAD KHALIFE au lansat acest videoclip in luna februarie a anului 2017. Si noi suntem in luna martie a anului 2017.

Cum? La noi ajung unele stiri cu intarziere. Asa cum merg trenurile noastre. Daca MYRIAM KLINK nu ar fi aratat atat de bine oare s-ar mai fi vorbit de cenzura acestui videoclip?

MYRIAM KLINK a reusit sa enerveze multa lume in tara natala. Dar, in 2006 revista PEOPLE MAGAZINE a desemnat-o pe MYRIAM KLINK drept una din cele 50 cele mai frumoase femei din lume.

MYRIAM KLINK este ACTRITA, CANTAREATA, MODEL si o inversunata ACTIVISTA pentru drepturile femeilor dar si a animalelor.

Mereu videoclipurile canataretei abunda de  erotism lucru ce deranjeaza. Iar MYRIAM KLINK nu este o FEMEIE care stie sa taca sa sa doreasca sa taca.

MYRIAM KLINK a scos un cantec care  a facut presa din LIBAN sa zbarnaie. Era o melodie parodie pe nume ANTAR.

In LIBAN acest nume ANTAR se foloseste pentru PISICI. Prestatia lui MYRIAM KLINK a fost criticata.

Inii au spus ca se misca precum o pisica in calduri. Miscarile ca miscarile blondei dar versurile melodiilor ei au enervat cel mai tare.

S-a spus ca   versurile contin aluzii la  unele parti ale anatomiei feminine. MYRIAM KLINK a fost acuzata ca aduce deservicii si duce catre degradarea culturii arabe.

Si in fond au spus ca MYRIAM KLINK NU ARE DELOC VOCE. Acest episod  a cauzat o adevarata manie si revolta pe net.

Unii s-au prins la harta cu blonda. NEMR ABOU NASSAR a facut o parodie cantec cu aluzii clare la debutul cantaretei.

MYRIAM KLINK a lasat lumea sa vorbeasca si parca incitat de starile pe care le creeaza a continuat in acelasi stil. Melodii si videoclipuri incitante.

In 2012 MYRIAM le-a spus libanezilor ca incepe o adevarata revolutie. Asa s-a si numit KLINK S REVOLUTION.

Blonda a fost acida la adresa ploticienilor si a calsi conducatoare din LIBAN. A facut un videoclip care a starnit iar controverse.

Apare sumar imbracata intr-un cimitir, Canta si se dezbrca in timp ce cineva  incepe sa traga cu o mitraliera in ea.

S-a trezit cu procese din partea reprezentantilor bisericii care au acuzat-o ca a filmat in cimitir si ca a profanat morminte.

Polticienii au insisitat ca un post de televiziune care difuza un show sa nu ii dea pe post videoclipul.
Show-ul se numea "SORRY, BOS. "
In decembrie 2012, MYRIAM KLINK a anuntat ca va candida  la urmatoarele alegeri electorale.

In 2013 le-a explicat jjurnalistilor ca va lua in dezbatere acele legi care interzic femeilor libaneze sa se casatoreasca cu barbati starini.

Si implict acele amendamente care nu recunosc cetatenia libaneza copiilor proveniti dintr-o mama libaneza si un tata de lata origine.

Ba mai mult a sustinut casatoria ca o alternativa pentru cei aflati temporar intr-o tabara de refugiati din SIRIA.

A condamnat folosirea brutala a fortelor militare din LIBAN. in 2013 a aparut a  AL JADEED TV si a cerut femeilor care candidau sa isi prezinte programul.

Neinfricata blonda a vizitat orasul BEIRUT a fost in suburbii acolo unde traiesc cei mai nepastuiti oameni. Cineva a impuscat-o a tras spre fata ei si cantareta s-a trezit la spital.

Asta nu i-a scazut din curaj sau nebunie cum ar spune unii. Blonda le-a povestit celor care o urmaresc pe FACEBOOK ca intr-o zi s-a trezit in gradina ei cu un cuplu care facea sex.

Ce credeti ca a facut blonda? A scos pusca si a gtras in cei doi. Asta a starnit alte  animozitati si revolta. Episodul a fost unul intens mediatizat in presa din LIBAN.

Alte critici a starnit  atunci cand si-a botezat magarusl FAIRUZ dupa numele unei canterete faimoase.

In octombrie 2013  MYRIAM KLINK a criticat juriul concursului THE ARAB GOT TALENT. Pentru ca au lasat sa participe la concurs un om al carui talent era sa manance serpi.

Oripilata si revoltata MRIAM a spus ca mai bine i-ar fi mancat pe cei din juriu decat sa atenteze la viata serpilor.

MYRIAM KLINK susutine cauza animalelor iar serpii oricat de respingatori si urati sunt nu merita sa fie mancati.

Mai apoi blonda a intrat in  controverse si  razboi cu o alta colega de breasla de profesie model. Numele ei JOELLE HATEN.

Ce a avut de impartiti MYRIAM KLINK cu JOELLE HATEN? Cele doua s-au certat din cauza de razboi civil si blonda a spus ca va da presei spre difuzare un sex tape a carei protagoniste era JOELLE HATEN.

JOELLE a sarit ca arsa si a spus ca asa ceva nu exista si ca blonda nu are cum sa aiba imagini compromitatoare cu ea.

biografia-mirian-klinkAnul trecut in octombrie au avut loc alegeri in LIBAN. MYRIAM KLINK a fost luata in deradere de un parlamentar care a spus ca blonda e de religie ortodoxa.

Anul acesta MYRIAM KLINK a starnit alte controverse cu acest videoclip GOAL  considerat ofensator. Drept pentru care videoclipul GOAL a fost cenzurat.

Libanezii sunt socati de melodiile si videoclipurile blondei. Voi ce spuneti? Dar tatal sau al blondei ce parere o avea de fata sa care nu inceteaza sa uimeasca.

Cert este ca MYRIAM KLINK stie cum sa  enerveze oficialii si publicul. Dar MYRIAM KLINK merge pe drumul ei.

Isi sutine cu infocare cauzele in care crede. canta, joaca in filme si danseaza. Este doar ARTISTA.

Si unii spun ca ARTA e ARTA. Altii spun ca exista niste limitle peste care nu poti trece. Si totusi merita sa fie cenzurat videoclipul "GOAL"?

MYRIAM KLINK si JAD KHALIFE canta in duet melodia al carui videoclip a fost INTERZIS in LIBAN.
MAI POTI CITI