Wiki Elena Udrea, aceasta Slobodan Milosevici a noastra, blonda cu aroma de Louis Vuitton.

Soc si groaza astazi... Elena Udrea a fost condamnata la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute. Sentinta desigur nu este definitiva. Udrea poate contesta, si o va face, la completul de 5 judecatori.

Insa care sa fie legatura dintre "blonda" Cotroceniului (fosta) pentru ca pe la Palat sunt alte blonde in ziua de astazi, si Slobodan Milosevici.

Ei bine pe 24 martie 1999 a inceput razboiul cruciada Lumii libere impotriva "tiranului" Slobodan Milosevici. NATO urma sa arunce peste Serbia 200 de tone de combustibil nuclear in urma bombardamentelor efectuate cu bombe cu uraniu saracit (aproximativ 50.000 de rachete cu uraniu saracit), care provoaca si acum epidemii de cancer, atat în Serbia cât si în vestul României.

Timp de 78 de zile Serbia a fost bombardata de NATO. Au fost ucisi 2200 de civili nevinovati.
condamnare inchisoare elena udrea louis vuitton

In iulie 2016 Tribunalul International pentru fosta Iugoslavie a decis dupa ani de proces, ca principalul acuzat, fostul lider sarb Slobodan Milosevici, intre timp decedat in detentie (in anul 2006) din motive nu prea clare, este NEVINOVAT pentru crimele de razboi din Bosnia.

Bineinteles comparatia Elena Udrea vs Slobodan Milosevici este EXAGERATA (in mod deliberat).

Astazi, 28 martie 2017, Elena Udrea a fost condamnata de completul de 3 a instantei supreme la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute.

Mai mult chiar Elena Udrea trebuie sa restituie Autoritatii Nationale pentru Turism 8,1 milioane de lei, precum si 900.000 de euro catre doi martori. Martori care au declarat ca au dat mita blondei iubitoare de genti Louis Vuitton.

I-au dat mita si instanta o pune pe Udrea sa le resituite bani dati mita? Nu ar fi trebuit confiscati si acesti bani care au facut obiectul unei infractiuni???

Instanta a mai dispus confiscarea a aproximativ un milion de lei de la fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului

Denuntatorul Stefan Lungu a fost condamnat la un an si sase luni, Ana Maria Topoliceanu a primit o pedeapsa de 3 ani cu suspendare, iar Tudor Breazu a primit tot 3 ani de închisoare cu suspendare.

De asemenea, omul de afaceri Dragos Botoroaga a primit o condamnare de 2 ani cu suspendare, iar Gheorghe Nastasia a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare.

Sa fie bine? Sa fie rau? Si Slobodan Milosevici  a fost considerat aprioric criminal de razboi si intr-un final Tribunalul International pentru fosta Iugoslavie a zis ca NU. Insa intre timp dreptatea nu i-a mai folosit lui Milosevici care murise, unii zic ca in conditii destul de ciudate.

Asadar, uneori DREPTATEA ajunge sa se faca in viata de apoi si nu acum si aici. Insa cu siguranta cineva castiga dupa astfel de lucruri, iar noi primim doar "paine si circ".