Semne ca un BARBAT te place. Semne ca NU e interesat de o relatie cu tine.

Te intereseaza daca un barbat te place sau esti doar curioasa daca un barbat nu este intersat de o relatie sincera cu tine? Chiar daca nu esti o vedeta care sa suscite pasiuni irationale.

Nu va propunem nici 10 semne ca te place sau 20 de semne clare ca un barbat nu este interesat de o relatie cu tine. Ci cele mai importante 3 semne.

Atunci sa incepem cu vestea proasta: cum observi ca un barbat nu este intersat de tine. Incepem cu semnele care arata ca un barbat nu este intersat de tine.

Este foarte posibil ca tu sa nu mai prezinti interes pentru barbatul alaturi de care traiesti.

Deschide bine ochii si cauta semne ca nu e interesat de tine si de o relatie cu tine, scapa cat mai repede inainte de a te trezi ca iti plangi de mila.

1. Barbatul nu mai este afectuos Daca saruturile si imbratisarile de dimineata s-au transformat in "da-te mai incolo" sau "imi faci si mie ceva de mancare?", ar fi bine sa iti pui cateva semne de intrebare.
pareri despre semnele ca un barbat te place sincer

Este absolut normal ca dupa o perioada de relatie, lucrurile sa nu mai fie chiar ca in prima zi, dar daca unul dintre voi nu isi mai da interesul si nu mai este afectuos, relatia voastra nu merge intr-o directie buna. Acesta este un semn clar ca barbatul nu te place.

2. Barbatul nu iti intoarce telefoanele Chiar daca este ultimul pe lista, acest semn este cel mai important. Nu incerca sa ii gasesti scuze.

Nu e nimic mai trist decat un barbat care nu accepta un refuz. Desigur, te vei gandi ca femeilor le plac barbatii insistenti. Corect, dar in final tocmai pe acestia nu ii vor respecta.

3. Barbatul pare sa caute cearta Dintr-o data incep sa il deranjeze prietenele tale, minutele pe care le petreci cu mama ta la telefon sau faptul ca ai lasat usa la baie deschisa.

Daca simti ca iubitul tau cauta sa exagere orice nimic, nu doar ca nu mai este interesat de tine, dar este foarte posibil sa incerce sa scape din aceasta relatie, fara sa fie silit sa aiba o discutie matura.

Acum sa trecem si semnele ca un barbat te place. Chiar semne clare ca un barbat casatorit te place...

1. Barbatul are buzele intredeschise. Daca barbatului ii va placea ceea ce vede, buzele lui se va intredeschide automat pentru un moment atunci cand il vei privi pentru prima data.

2. Daca atunci cand vorbiti fata în fata barbatul se apleaca deasupra mesei, spre tine Semn clar de atractie este faptul ca pozitia corpului sau este aplecata spre tine.

Faptul ca sta la marginea scaunului cu mâinile pe masa si îsi înclina capul spre tine sunt toate semne bune.

3. Daca barbatul isi va aranja parul. Fiecare gest pe care il va alege va depinde de pieptanatura parului sau pe care va dori sa o faca mai atragatoare.

Tipii fac acest gest involuntar mai des decat crezi. Arunca-i o privire in timp ce te indrepti catre baie si punem pariu ca mainile lui deja sunt pregatite sa-i aranjeze parul.
MAI POTI CITI