Scurte Mesaje de tristete si dezamagire in Dragoste si Viata pentru EA si EL.

Mica colectie cu cele mai inspirate mesaje de tristete, mesaje pline de dezamagire in dragoste si viata, texte bune atat pentru EA cat si pentru EL. Enjoy!

Singur si trist eu stau acum gandindu-ma la tine, si-as vrea sa fi acum, aici,sa nu-mi mai fie dor de tine.

Dragostea este o fiinta salbatica. Cand incercam sa o tinem in frau, ne distruge. Cand incercam sa o inchidem, ne inrobeste. Cand incercam sa o intelegem, ne tulbura.

Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi… 

Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart… 

Stau si sufar in tacere, plang, suspin, dar merg mai departe. Oare inima mea va mai bate o data? Ma voi mai indragosti vreodata?
mesaje cu texte de tristete si dezamagire in dragoste pentru el si ea

Pe fiecare zi te astept sa vii,tresar la fiecare zgomot crezand ca esti tu si totul devine o dezamagire totala realizand ca de fapt totul este doar in imaginatia mea si in dorinta de a te vrea langa mine.

Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat….. 

Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE… 

Numai ploaia a ramas sa imi ingane lacrimile, in fiecare clipa imi spun c-am sa te mai visez doar o clipa si trec asa ore si zile.

Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea! 

Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape.......te iubesc:X:X:X:((:((:(

Stim a iubi cand descoperim ce-nseamna a suferi... caci cea mai intunecata suferinta e adusa de lipsa iubirii.

Poate ca nu stiu ce e suferinta, poate sunt naiva sau poate doar cred in vise.

Am gresit si nu stiu cum sa imi mai cer iertare... iubesc si nu mai sunt crezuta.... iarta-ma iubire.

Ce cruda e viata uneori trezindu-ma in zori realizez ca lipseste ceva... aceea e iubirea mea.

Ma pierd in ganduri tumultuoase stand pe banca si visand sa chipul tau ce azi se stinge ca o stea ce cade pe pamant.

Ai fost o floare ce infloreai de 2 ori pe an dar n-am stiut ca din prieten ai sa-mi devii dusman.

M-am imbolnavit de atata tristete in sufletul meu iar inima imi este neagra de durere si sufar mult.

Nu inceta niciodata sa zambesti, nici macar macat atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.