Reclama Noua la ZIZIN: Peripetiile lui GIRAF in jungla urbana cu Raul Gheba.

Cei de la apa minerala Zizin ne-au obisnuit cu reclamele lor vesele si un pic mai deosebite, in sens bun desigur, fata de alte reclame la diverse brand-uri de apa minerala.

Peripetiile lui GIRAF în jungla urbana, este noua tema a campaniei pentru apa minerala Zizin, campanie creata de agentie MullenLowe.

Copywriter-ul noii campaniei publicitare ZIZIN este Raul Gheba, care în 2014 a ajuns finalist la Românii au talent, cu numere de stand-up comedy.

Ziua nesfarsita a lui Giraf este un miniserial animat reactiv în care utilizatorii de Facebook pot decide continuarea fiecarui episod, au declarat reprezentantii agentiei MullenLowe.

Ziua nesfarsita a lui Giraf este o alegorie a vietii cotidiene.  Apa minerala ZIZIN prezinta într-o maniera originala "Ziua nesfarsita a lui Giraf", primul serial interactiv on-line.
noua reclama interactiva zizin cu cu ziua nesfarsita a lui giraf

Schimba-i lui Giraf ziua cu o simpla reactie pentru ca tu decizi continuarea.

Raul Gheba a ajuns în finala ROMÂNII AU TALENT cu un numar de stand-up comedy.

El este artistul care spune ca nu se face stand up la zilele orasului unde vine toata lumea sa se hlizeasca, ci doar în localuri în care spectatorii interesati vin si platesc un bilet, de valoarea caruia isi creeaza niste asteptari de la show.

Iata si povestea (istoria) apei minerale ZIZIN

In anul 1936, este data in folosinta statia de îmbuteliere a apei minerale naturale ZIZIN extrasa din izvorul Ferdinand.

La timpul acela, productia de ape minerale naturale îmbuteliate în România se afla la începutul dezvoltarii sale.

In perioada 20 noiembrie 1939 – 24 septembrie 1940, cand al II-lea Razboi Mondial începuse, în ZIZIN au fost date pentru consum 32153 sticle de apa minerala cu volum de 1 litru.

O luna mai târziu,  in octombrie 1940, statisticile vremii releva o crestere semnificativa a productiei de ape minerale naturale ZIZIN: în 36 zile au fost îmbuteliate 59316 sticle cu o capacitate de 1 litru si de 0,33 litri.

Cu timpul, activitatea de îmbuteliere si de comercializare a apelor minerale naturale ZIZIN ia o puternica amploare, datorita atestarilor calitatilor sale chimice si biologice deosebite.Astfel, anul 1970 marcheaza initierea activitatii de îmbuteliere pe amplasamentul actualei fabrici.

In urma unui proces de dezvoltare continuu, astazi, ZIZIN este una dintre principalele marci de ape minerale naturale pozitionate pe piata din Romania.