Pareri Seturi LEGO Marvel Super Heroes: Generations pentru copii cu varsta intre 5 – 14 ani.

Seturile LEGO Marvel Super Heroes sunt destinate copiilor cu varsta intre 5 – 14 ani si au zeci si mii de piese, in functie de etapa de dezvoltare a fiecarui copil.

Din anul 2013 si pana in prezent, seturile LEGO Marvel Super Heroes au avut un real succes si continua chiar si in prezent sa fie de interes pentru aceasta categorie de varsta.

Bine... chiar si parintii se pot juca cu ele daca sunt fanii supereroilor din lumea Marvel.

Acesta este si motivul pentru care "mintile inventive" de la LEGO au hotarat sa reinventeze LEGO Marvel Super Heroes.

LEGO Marvel Super Heroes reprezinta seturi cu adevarat interesante pentru toti copii.

Motivul este unul simplu: Iron Man, Hawkeye, Hulk, Spiderman, Wolverine, Thor, Captain America – sunt numai cativa dintre eroii pe care LEGO i-a transformat in minifigurine.
Pareri LEGO Marvel Super Heroes Generations Noriel

Iar povestile cu acestia pot fi nenumarate, asta pentru ca toti isi unesc puterile pentru a-l opri pe Loki si armata sa din a realiza o arma cu care pot controla intreaga planeta.

Noile seturi LEGO Marvel Super Heroes, care vor aparea pe tot parcursul anului 2017, vor pune fata in fata eroii cu versiunile mai tinere ale acestora.

Un lucru este sigur: cei de la LEGO Marvel Super Heroes nu se grabesc sa scoata pe piata noile seturi si prefera sa creasca tensiunea pas cu pas, aruncand fie un titlu, fie cateva imagini referitoare la ele.

Pentru aceia pasionati de LEGO Marvel Super Heroes, la magazinul Noriel veti gasi o multime de seturi interesante: Captain America Movie, Omul Paianjan: Capcana cu tentacule, Atacul Distrugatorilor, Wolverine contra Magneto, Atacul lui Detroit Steel, Spiderman contra Scorpion sunt numai cateva dintre cele pe care le puteti gasi la Noriel.

Aceste seturi LEGO contin zeci sau mii de piese. Suntem de parere ca nu ai cum altfel sa fii pregatit pentru partea a doua daca pe prima nu o cunosti foarte bine?

In plus, preturile LEGO Marvel Super Heroes sunt accesibile incepand de la 50 de lei.