Pareri DIETA MAYO, regimul de slabire de 13 zile care se face odata la 3 ani.

Sa ne facem o parere despre Dieta MAYO, un regim pentru persoanele care doresc sa slabeasca prin modificarea metabolismului.

Nutritionistii americani recomanda regimul de slabire de 13 zile, respectat cu sfintenie, fara nici o abatere (nici macar o bomboana, o guma de mestecat sau un pahar cu bere in plus). Apa plata desigur ca se poate bea fara nicio problema.

Dupa cura de 13 zile, care duce la o slabire cu aproximativ10 kg, aceasta nu se mai poate relua decat dupa 3 ani, in acest timp mancandu-se normal.

Daca NU se respecta dieta cu strictete mai mult de 6 zile, aceasta trebuie intrerupta si reluata doar dupa o perioada de minim 3 luni.

Nerespectarea dietei Mayo inainte de 6 zile impune intreruperea si reluarea dupa cel putin 6 luni.

Acestea fiind spuse, sa vedem care este meniul zilnic pe care ni-l propune dieta Mayo de slabire in 10 zile.
Pareri DIETA MAYO regimul sanatos de slabire in 13 zile

Meniu Dieta Mayo Ziua 1: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar. Prinz: 2 oua fierte tari + 400 gr spanac fiert + 1 rosie. Cina: 200 gr friptura de vaca +o salata cu ulei si zeama de lamaie.

Meniu Dieta Mayo Ziua 2: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar. Prinz: 250 g sunca + o cutie de iaurt natural; Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie.

Meniu Dieta Mayo Ziua 3: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub de zahar + o felie de paine prajita. Prinz: 2 oua fierte tari + o felie de sunca + 1 salata. Cina: o telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat: mar, para sau portocala.

Meniu Dieta Mayo Ziua 4: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar + o felie de paine prajita. Prinz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie de iaurt natural. Cina: un ou fiert tare + un morcov slab + 250 gr brinza de vaci.

Meniu Dieta Mayo Ziua 5: Mic dejun: un morcov mare ras. Prinz: 250 gr cod fiert, cu zeama de lamaie + 1 lingurita de unt. Cina: 200 gr friptura de vaca + o telina rasa.

Meniu Dieta Mayo Ziua 6: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar + 1 felie de paine prajita. Prinz: 2 oua fierte tari + un morcov mare, ras. Cina: 1/2 pui + o salata cu ulei si zeama de lamaie.

Meniu Dieta Mayo Ziua 7: Mic dejun: O ceasca de ceai fara zahar. Prinz: nimic. Bea multa apa. Cina: 200 gr cotlet de miel + un mar.

Meniu Dieta Mayo Ziua 8: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar. Prinz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac fiert +o rosie. Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie.

Meniu Dieta Mayo Ziua 9: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar.Prinz: 250 g sunca + o cutie de iaurt natural. Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie.

Meniu Dieta Mayo Ziua 10: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita Prinz: 2 oua fierte tari + o felie de sunca + 1 salata. Cina: o telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat: mar, para sau portocala.

Meniu Dieta Mayo Ziua 11: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar + o felie de paine prajita. Prinz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie de iaurt natural. Cina: un ou fiert tare + un morcov ras + 250 gr brinza de vaci.

Meniu Dieta Mayo Ziua 12: Mic dejun: un morcov mare ras. Prinz: 250 gr cod fiert, cu zeama de lamaie + 1 lingurita de unt. Cina: 200 gr friptura de vaca + o telina rasa.

Meniu Dieta Mayo Ziua 13: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita Prinz: 2 oua fierte tari + un morcov mare ras. Cina: 1/2 pui + o salata cu ulei si zeama de lamaie.
MAI POTI CITI