Pareri DIETA MAYO, regimul de slabire de 13 zile care se face odata la 3 ani.

Sa ne facem o parere despre Dieta MAYO, un regim pentru persoanele care doresc sa slabeasca prin modificarea metabolismului.

Nutritionistii americani recomanda regimul de slabire de 13 zile, respectat cu sfintenie, fara nici o abatere (nici macar o bomboana, o guma de mestecat sau un pahar cu bere in plus). Apa plata desigur ca se poate bea fara nicio problema.

Dupa cura de 13 zile, care duce la o slabire cu aproximativ10 kg, aceasta nu se mai poate relua decat dupa 3 ani, in acest timp mancandu-se normal.

Daca NU se respecta dieta cu strictete mai mult de 6 zile, aceasta trebuie intrerupta si reluata doar dupa o perioada de minim 3 luni.

Nerespectarea dietei Mayo inainte de 6 zile impune intreruperea si reluarea dupa cel putin 6 luni.

Acestea fiind spuse, sa vedem care este meniul zilnic pe care ni-l propune dieta Mayo de slabire in 10 zile.
Pareri DIETA MAYO regimul sanatos de slabire in 13 zile

Meniu Dieta Mayo Ziua 1: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar. Prinz: 2 oua fierte tari + 400 gr spanac fiert + 1 rosie. Cina: 200 gr friptura de vaca +o salata cu ulei si zeama de lamaie.

Meniu Dieta Mayo Ziua 2: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar. Prinz: 250 g sunca + o cutie de iaurt natural; Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie.

Meniu Dieta Mayo Ziua 3: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub de zahar + o felie de paine prajita. Prinz: 2 oua fierte tari + o felie de sunca + 1 salata. Cina: o telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat: mar, para sau portocala.

Meniu Dieta Mayo Ziua 4: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar + o felie de paine prajita. Prinz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie de iaurt natural. Cina: un ou fiert tare + un morcov slab + 250 gr brinza de vaci.

Meniu Dieta Mayo Ziua 5: Mic dejun: un morcov mare ras. Prinz: 250 gr cod fiert, cu zeama de lamaie + 1 lingurita de unt. Cina: 200 gr friptura de vaca + o telina rasa.

Meniu Dieta Mayo Ziua 6: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar + 1 felie de paine prajita. Prinz: 2 oua fierte tari + un morcov mare, ras. Cina: 1/2 pui + o salata cu ulei si zeama de lamaie.

Meniu Dieta Mayo Ziua 7: Mic dejun: O ceasca de ceai fara zahar. Prinz: nimic. Bea multa apa. Cina: 200 gr cotlet de miel + un mar.

Meniu Dieta Mayo Ziua 8: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar. Prinz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac fiert +o rosie. Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie.

Meniu Dieta Mayo Ziua 9: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar.Prinz: 250 g sunca + o cutie de iaurt natural. Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie.

Meniu Dieta Mayo Ziua 10: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita Prinz: 2 oua fierte tari + o felie de sunca + 1 salata. Cina: o telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat: mar, para sau portocala.

Meniu Dieta Mayo Ziua 11: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar + o felie de paine prajita. Prinz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie de iaurt natural. Cina: un ou fiert tare + un morcov ras + 250 gr brinza de vaci.

Meniu Dieta Mayo Ziua 12: Mic dejun: un morcov mare ras. Prinz: 250 gr cod fiert, cu zeama de lamaie + 1 lingurita de unt. Cina: 200 gr friptura de vaca + o telina rasa.

Meniu Dieta Mayo Ziua 13: Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita Prinz: 2 oua fierte tari + un morcov mare ras. Cina: 1/2 pui + o salata cu ulei si zeama de lamaie.


Comentarii

  1. sincer parerea mea este ca e odieta de slabire prea restirictiva si complicata si nu merita efortul

    RăspundețiȘtergere
  2. se poate incepe in orice yi adica de miercuri

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.