Pareri DIETA de slabire cu CEAI ROSU. Slabeste rapid si sanatos cu Rooibos.

Sa ne facem o parere despre dieta de slabire bazata pe ceai rosu. Un regim de slabire care foloseste proprietatile Rooibos-ului sau ceaiul rosu cum este mai des intalnit.

De-a lungul timpului, ceaiul rosu a reprezentat apanajul exclusiv al imparatilor chinezi. Noi vi-l propunem ca aliment complementar al unei diete variate si sarace in calorii cu ajutorul careia in cinci zile puteti slabi pâna la trei kilograme.

Este absolut necesar sa beti patru cani de ceai rosu pe zi (la micul dejun, dejun, gustare si cina).

Ceaiul rosu este ingredientul vedeta al acestei alimentatii bogate in carbohidrati (paste, orez, legume si pâine integrala) si vegetale, alaturi de un consum restrâns de proteine pe baza de peste si oua.

Ceaiul rosu nu contine cofeina, deci nu este un ceai excitant si poate fi consumat la orice ora din zi si din noapte. Rooibos lupta cu succes impotriva radicalilor liberi si procesului de imbatranire.

Durata: 5 zile. Kilograme pierdute: 3 kilograme.
Pareri forum DIETA de slabire cu CEAI ROSU Rooibos

Destinatari ideali: orice persoana care are un organism sanatos.

Persoane contraindicate: copii, gravide, persoane care urmeaza un tratament medicamentos sau care au probleme cu inima nu trebuie sa urmeze acest regim de slabire pe baza de Rooibos.

Nu se recomanda nici persoanelor cu ulcer, anemie, insomnie sau stari de nervozitate.

Alimentele indicate in dieta de slabire cu ceai rosu sunt: fructe, legume, paste, orez, legume, peste, oua, paine integrala.

Alimente tabu, interzise: zahar, carne, dulciuri, grasimi, lactate, banane, ficat si struguri.

Meniu Dieta Mic dejun: o ceasca de ceai rosu cu zeama de portocale sau bucati de portocala. O felie de pâine integrala sau doua batoane de muesli.

Meniu Dejun: salata de paste rece, salata de orez, orez cu legume. Se completeaza cu un fruct si o ceasca de ceai rosu.

Meniu Gustare: o ceasca de ceai rosu.

Meniu Cina: salata, supa de orez si peste la tava cu legume, paste cu legume sau fasole cu legume. Se adauga un fruct si o ceasca de ceai rosu.

Indicatii Legumele trebuie mâncate crude sau fierte. Dieta cu ceai rosu este depurativa si este foarte eficienta pentru a scapa de kilogramele in exces.

Este recomandat sa se urmeze sub supravegherea unui specialist.

Virtuti Alaturi de puterea de slabire, ceaiul rosu accelereaza metabolismul ficatului, favorizând reducerea grasimilor si a colesterolului.

Depurativ, dezintoxicant si antidepresiv, stimuleaza de asemenea secretiile digestive, facilitând digestia alimentelor grase.

Minusuri Meniul este foarte scazut in proteine si prelungit mai mult de cinci zile poate genera scaderi acute la acest nivel.

In plus, ceaiul interfereaza cu absorbtia fierului, limitând capacitatea organismului de a asimila acest mineral vital.
MAI POTI CITI