Papusa masculina RODRIGO ALVES aka KEN prietenul lui BARBIE personalitate gratie celor 47 de operatii estetice.

Toate fetitele stiu de PAPUSA BARBIE.  PERFECTIUNEA  sub forma unei papusici le-a facut atat pe fetite dar si pe femei sa isi doreasca sa  fie la fel ca BARBIE.

BARBIE ca orice papusica e musai sa  aiba un prieten. Cine e prietenul lui BARBIE? Papusa KEN desigur.

Daca fetitele vor sa arate ca BARBIE s-au gasit si barbati care sa  doreasca sa arate ca si KEN prietenul lui BARBIE.

Si asa s-a intamplat. In BRAZILIA s-a nascut "papusa masculina" pe nume RODRIGO ALVES la 30 iulie 1983. In prezent RODRIGO ALVES traieste in ANGLIA.

Cum a devenit brazilianul cunoscut pe intraga planeta? Gratie  celor 47 de operatii estetice care l-au transformat in PAPUSA UMANA MASCULINA aka KEN .

KEN adica RODRIGO ALVES spune ceva ciudat. Zice el ca mai intai si-a facut aceste operatii estetice si in urma acestora a devenit o personalitate de televiziune cunoscut in intreaga lume.
papusa vie masculina ken se numeste rodrigo brazilianul

Carevasazica el nu si-a facut aceste operatii ca altii sa fie celebru. Mai sa fie! Cat  de dornic sa fii sa semeni cu idolul tau?

Cam cat sa suferi de pe urma a 47 de operatii. E incredibil pentru noi romanii nu este asa ? Sa faci tratamente hormonale sa iti tai gura pentru a obtine zambetul larg a papusii masculine KEN ?

La un moment dat KEN adica RODRIGO ALVES a renuntat la tratamentele hormonale pentru ca ii crescuse mult par pe corp si ajunsese sa semene cu un caiine.

Lasam la o parte faptul ca a avut banii necesari celor 47 de operatii ultima dintre ele s-a facut in MEXIC. Dar ca BARBAT sa iti doresti sa semeni cat mai aproape de o PAPUSA MASCULINA?

Exista dupa cum vedem si astfel de barbati. Ce masculinitate ce virilitate ? Ce forta? Nu RODRIGO ALVES si-a dorit sa fie un KEN in viata reala.

Domnul RODRIGO ALVES este si sincer. A spus ca stie ca nu este perfect dar si-a dorit sa se apropie de PERFECTIUNEA MASCULINA.

Si asta e ceea ce il reprezinta. Te poti pune cu dorinta si gustul omului? Dar stiati ca KEN PAPUSA UMANA MASCULINA in persoana brazilianului naturalizat in ANGLIA ne-a vizitat tara chiar in luna ianuarie 2017?

KEN a fost impresionat de frumusetea romancelor. Si cine credeti ca l-a vrajit atta de tare pe KEN de i-a facut sa ii bata inima mai tare?

Nu stiu daca v-ati gandit la ex asisitenta lui CAPATOS la domnisoara LOREDANA CHIVU aka LORE eterna  dezamagita iubita a lui LEO DE LA SRTEHAIA?

LORE sau LORODANA cum ii spunea mama lui LEO a clipit din gene si cand i s-a ingatisat lui LEO in costum de baie acesta a amutit de-a binelea.

Si-a regasit galsul si i-a spus romancei noastre ca ARATA PERFECT e o BARBIE de ROMANIA.
KEN a fost impresionat de posteriorul blondei  si chiar a intrebat-o cum isi mentine  firmele perfecte.

Impresionatat LORE i-a aratat probabil ce tratamente executa sa fie ca o BARBIE. L-a dus pe KEN la o clinica de infrumusetare.

Acolo KEN a intalnit-o si pe BIANCA DRAGUSANU care iesea dintr-o sala si s-a plans ca nu aratat bine neavand machiajul pus pe fetisoara  ei de ZANA.

S-o fi priceput KEN cum e cu operatiile estetice de a spus ca LORE nu are multe operatii estetice. In afara  bustului siliconat si a injectiilor cu acid hialuronic in buze LORE e perfecta.

Se pare ca intalnirea dintre RODRIGO ALVARES si a noastra ORE s-ar fi soldat cu promisiunea lui KEN de a o aduce in ANGLIA pe frumoasa blonda.

Wiki RODRIGO ALVES aka KEN prietenul lui BARBIEManagerul lui RODRIGO ALVES ar fi fost de acord ca LOREDANA CHIVU sa apara in show-ul lui RODRIGO ALVES numit HOUSE OF DOLLS.

In aceste conditii se pare ca orice nebunie pe care o ai se poate realiza ba mai mult te poti imbogati si chiar poti deveni VEDETA.

RODRIGO ALVES aka KEN a fost intampinat in periplul pe la televiziunile din Romania de mai multe vedete de la ANDREI DUBAN, "populareasa" MARIA CARNECI,BOGDAN VLADAU aka MARELE CRAI aka MARELE EX BURLACUL si din peisaj nu putea lipsi MARIANA ROSCA aka BLONDAcuceritoare a tot ce misca.

Simpatica MARIA CARNECI a sesizat schimbul de priviri galese dintre LORE si KEN si le-a spus in stilul ei caterincos "DACA VA PLACETI si VA IUBITI DE CE NU VA LUATI ? VA STA BINE IMPREUNA".

BLONDA MARIANA ROSCA  a trebuit sa declare si ea ceva. Nu incapea in peisaj intrucat KEN a fost coplesit de formele LOREDANEI.

Si dupa ce l-a analizat MARIANA pe KEN a declarat ca masculinitatea lui KEN e prea evidenta.
KEN a spus ca s-a simtiti bine in tara noastra si va reveni cu siguranta.

I-ar placea sa faca un tratament la o clinica de infrumusetare din Romania. Ce mai vrea KEN sa isi faca ? Nua incercat pana acum o operatie de FACE LIFT si ar fi dispus sa faca aceasta operatie la noi in Romania.

Ce fel de femei ii sunt pe plac papusii masculine KEN aka RODRIGO ALVES? El spune ca apreciaza orice fel de frumusete dar prefera personalitatea unei femei inaintea fizicului.

Ce crede despre modul in care a ajuns sa arate?

"CRED CA SUNT LA INTERSECTIA DINTRE BARBAT SI FEMEIE TOCMAI DE ACEEA NU IMI DEZVOLT MUSCHII. CRED CA ARAT BINE DAR NU MI-AM DORIT SA ARAT ASA. "

PE BUNE? In orice caz RODRIGO ALVES a impresionat lumea cu fizcu capatat de pe urma operatiilor estetice.

Si ce mai face acum RODRIGO ALVES aka KEN? E ocupat cu scrierea primei sale carti un roman autobiografic. Cine stie paote o sa o lanseze in Romania .

Alaturi de BARBIE de ROMANIA in persoana LOREDANEI CHIVU. KEN aka RODRIGO ALVES ne-a spus ca are in AMERICA si in ANGLIA cate o BARBIE.

De acum are si in Romania o BARBIE pe LOREDANA CHIVU. Cat de impresionat a fost KEN de faptul ca LORE oh my GOD e atata de slaba si ii sta asa bine.

In lumea asta mare unii care mizeaza DOAR PE FRUMUSETE au de castigat. Si CULTURA? Ce mai carti, ce mai teatru, pictura, arhitectura, muzica.

Intr-o lume in care IMAGINEA conteaza mai mult ca ORICE unii barbati si femei si-au gasit NISA de EXPRIMARE prin etalarea unui FIZIC impecabil obtinut de la natura si mai ales prin intermediul operatiilor estetice.

Fiecare cu ce il doare nu ? Nu pot toti sa fie ca NICOLAE IORGA. Unii aleg sa fie ca RODRIGO ALVES aka KEN.

Si RODRIGO ALVES a devenit un MODEL pentru BARBATII care vor sa iasa in evidenta printr-un fizic impecabil. Acolo unde dieta si sportul nu sunt de folos intervin operatiile estetice.

Care aduc CELEBRITATEA. Cu adevarat RODRIGO ALVES este o personalitate de televiziune in ANGLIA.

Unde este CERERE apar si OFERTELE, nu ?
MAI POTI CITI