Oferte de 1 Mai 2017 la mare. Programul evenimentelor din minivacanta de 1 Mai la Mamaia.

Asociatia Litoral Delta Dunarii a anuntat, inainte de o dezbatere publica despre turism, la care au participat ministrul de resort, hotelieri, membri ai diferitelor organizatii, ca sezonul estival 2017 se va deschide pe 15 aprilie.

Sezonul estival va fi deschis cu Lumina de la malul marii, eveniment urmat apoi de meciul de tenis feminin FedCup dintre Romania si Anglia. In minivacanta de 1 Mai vor avea loc concerte pe plaja si un show cu masini de drift.

Evenimentele programate pentru minivacanta de 1 Mai vor începe de fapt din data de 27 aprilie 2017.

Weekend-ul de 1 Mai va începe joi 27 aprilie 2017, cand se lanseaza editia 20 a festivalului de muzica electronica Sunwaves, la care se doreste atragerea a peste 7.000 de turisti straini din vestul Europei si mii de participanti din Romania.

Oferte Cazare de 1 Mai 2017 la mare Vama Veche Mamaia

Sezonul estival 2017 se deschide la Vama Veche sambata 29 aprilie si continua duminica 30 aprilie la Mamaia cu Show de masini de drift si mega Concert pe plaja cu trupele Provincialii, Vunk si Ionut Galani, dupa care turistii sunt invitati sa lanseze sute de lampioane între statiunile Mamaia, Vama Veche pana in Delta Dunarii.

De fapt daca ar fi sa fim carcotasi, sezonul estival 2017 va începe în luna iunie, din punct de vedere numeric.

Se deschide insa la 1 mai, datorita valului de turisti pe care îl litoralul romanesc il are in mod traditional, sau pe 15 aprilie 2017, cand hotelierii au pregatit deja pachete de cazare pentru vacanta de Paste.

Noul imn al statiunii Mamaia in 2017

Pentru 2017, turistii care vor poposi pe litoralul romanesc vor mai avea parte si de alte evenimente interesante.

Printre evenimentele care vor avea loc  sezonul 2017 în statiunea Mamaia se numara Mamaia Music Award, o gala de lupte K1, Festivalul Antic Tomis, diverse concerte.

In Delta Dunarii se vor desfasura în aceasta vara, printre alte evenimente, un festival de film despre mediu, un festival de folclor, un altul de jazz, dar si o noua editie a raliului Delta Dunarii.
MAI POTI CITI