Mesaje de majorate haioase. MESAJE de majorat funny fete si baieti.

Mesaje de majorate haioase - Mesaje de majorat funny fete și baieti. Cele ma frumoase mesaje de majorat pentru cea mai buna prietenă.

Varsta majoratului diferă in lume, dacă in America varsta majoratului este 21 de ani in România este 18 ani.

Si cum un majorat fără mesaje si urari nu ar fi complet, iată cateva mesaje funny pentru Majorat 18 ani, urari de majorat haioase pentru fata pentru băiat, urari pentru cea mai bună prietenă care se potrivesc la orice majorat.

Nu uitați ca majoratul este varsta la care o persoana beneficiază de toate drepturile civile si politice, devenind totodata responsabila de actiunile sale în fata legii.

1. 18 ani, 18 flori ai adunat in buchetul vietii tale si deja baietii incep sa-i admire frumusetea si sa-l doreasca pentru ei. Tu alege cu grija cui ai sa te daruiesti ca sa fii iubita cu adevarat si sa gasesti fericirea durabila.

2. Azi implinesti cea mai frumoasa varsta a vietii si o viata noua te asteapta inainte, o viata care iti doresc sa-ti fie plina de dragoste, sanatate si fericire. La multi ani ..! La multi ani.
Mesaje de majorate haioase Fete si baieti

3. Mesaj de majorat de la parinti Pentru Fata Te-am ingrijit si te-am crescut frumoasa ca un ghiocel si de acum inainte altcineva se va bucura de toata dragostea si frumusetea ta. Noi, parintii tai, vom fi multumiti atata timp cat tu esti fericita.

4.Ai ajuns la majorat acum dar in inimile noastre vei ramane mereu aceeasi fetita zglobie si scumpa ca un fluturas. Sa fii iubita si sa fii fericita asa cum meriti.

5. Foaie verde izma creata, s-ai in cont numai verdeata, cu bascula sa cari banii, sa se oftice tiganii, sanatate de beton si trei iahturi in sopron. La Multi Ani!

6. De majorat nu pot sa-ti daruiesc decat un cadou al dragostei pentru ca dragostea va fi cel mai scump si mai pretios dar pe care il vei primii in viata.

7. Dupa 18 ani petrecuti in aceasta lume, privind in urma cu siguranta intelegi si tu acum cum trece timpul: cu cat te adancesti mai mult in tumultul vietii cu atat timpul trece mai repede si degeaba strigi in urma lui: hei vino putin inapoi, am uitat sa fac ceva! Timpul nu se intoarce niciodata inapoi asa ca vreau sa-ti dau un sfat foarte important de care iti va parea nespus de rau daca-l vei uita: niciodata nu uita sa le spui celor care iti sunt aproape VA IUBESC

8. Pentru o fata de vis si o colega de milioane, de la colegul si prietenul ei... Sa fii iubita asa cum meriti! Cu drag...

9. Cat de delicate sunt aripile fluturasilor si totusi cat de departe pot zbura, asa este si inimiora ta iubito, e sensibila si delicata dar dragostea ei te poate duce foarte, foarte sus, dar ai grija cui i-o daruiesti pentru ca poate fi ranita foarte usor.

10 Fete frumoase sunt destule, dar fete romantice si iubarete ca tine sunt rare si pretioase ca diamantele. Multi barbati te vor dori dar numai unul singur te va merita. Deci cauta cu grija si il vei descoperii, poate vei primi si un pic de ajutor si un inger iti va soptii la ureche numele lui. Asculta...
MAI POTI CITI